Rıza Çalımbay: “Fenerbahçe maçında kazanmak için her türlü riske girebiliriz”

Rıza Çalımbay: “Fenerbahçe maçında kazanmak için her türlü riske girebiliriz”
Fenerbahçe maçı öncesi konuşan Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Fenerbahçe maçında kazanmak için her türlü riske girebiliriz” dedi.

Fenerbahçe maçı öncesi konuşan Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Fenerbahçe maçında kazanmak için her türlü riske girebiliriz” dedi.

16 Eylül Pazar günü Fenerbahçe’yi sezonun 5. hafta maçında konuk edecek Atiker Konyaspor’da, Teknik Direktör Rıza Çalımbay basın toplantısı düzenledi. Takımın Kayacık Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda konuşan Teknik Direktör Çalımbay, küçük bir aradan sonra ligin tekrar başladığını belirterek, “Bundan önce söylediğim gibi bana göre lig bu haftadan sonra başlayacak. Fenerbahçe’de son ana kadar hala transfer konuşuldu ve bütün takımlar da öyleydi. Transferin son gününe kadar herkes şansını kullanmaya çalıştı ve transfer yaptı. Şimdi her şey bitti, milli maç da bitti. Şu anda herkes lige odaklanıyor, bugün de lig başlıyor” ifadelerini kullandı.

“BEN TAKIMIMA GÜVENİYORUM”

Fenerbahçe maçının kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Rıza Çalımbay, şöyle konuştu:

“Şimdi lig yeniden başlıyor. Onun için önümüzde oynayacağımız Fenerbahçe maçı camia için çok çok önemli. Ama biz takım olarak, oyuncular olarak farkındayız bu maçın kolay olmayacağının. Fenerbahçe takımının da bundan önceki Fenerbahçe takımı olmayacağını biliyoruz. Çünkü yeni arkadaşlar aldılar, çok iyi de kaliteli oyuncular aldılar. Uyum sürecini kısa da olsa atlatmışlardır. Bu maç da onlar için farklı. Biz her şeyin farkındayız. Mücadele etmeden kapasitemizin üzerine çıkmadan kazanmamız mümkün değil. Bu maçta da başta taraftarımıza çok güveniyoruz. Beraber bütünlüğü sağlayıp maçı iyi bir şekilde bitireceğimize inanıyoruz ama kolay olmayacak. Mutlaka maçın başından sonuna kadar oyundan kopmadan oynamamız gerekiyor. Bundan önce de ben takımıma çok güveniyordum yine çok güveniyorum. Bu maçı da inşallah istediğimiz gibi iyi bir şekilde bitireceğimize yürekten inanıyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.