Rıza Çalımbay: “Hiçbir Zaman Pes Etmiyoruz”

Rıza Çalımbay: “Hiçbir Zaman Pes Etmiyoruz”
Konyaspor Teknik Direktörü Çalımbay: “Biz hiçbir zaman pes etmiyoruz. Kalan maçlarımızı en iyi şekilde bitireceğiz. Çok iyi yere geleceğiz”.

Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Biz hiçbir zaman pes etmiyoruz. Kalan maçlarımızı en iyi şekilde bitireceğiz. Çok iyi yere geleceğiz” dedi.

“Lig şu anda değişik bir görüntüde. Kimin kimi yeneceği hiç belli değil” diyen Teknik Direktör Rıza Çalımbay, şöyle konuştu:

“Biz oyun ve mücadele anlamında kötü değiliz. İyi oynuyoruz ama bunu skora yansıtmamız gerekiyor. Ben hangi takım olursa olsun hiçbir takımdan korkmuyorum. Benim tek korktuğum bizim yapacağımız hatalar, kaçırdığımız ve yediğimiz goller. Bunlar bizim için önemli. Bu hataları yapmasaydık belki de şu an lider bile olabilirdik. Bunun bizde bir pişmanlığı ve üzüntüsü var. Biz hiçbir zaman pes etmiyoruz. Kalan maçlarımızı en iyi şekilde bitireceğiz. Çok iyi yere geleceğiz. Devre arasına kadar kesinlikle iyi gitmemiz gerekiyor. Devre arasından sonra ben işlerin daha da iyi olacağına inanıyorum. Eksik arkadaşlarımızın da aramıza katılmasıyla hele hele milli takım arasından sonra çok çok iyi olacağız. Benim içeride dışarıda tek düşüncem galibiyet. Zaman zaman böyle şanssızlıklar yaşıyoruz…”

 

 

 

(Mürsel Çetin - Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.