RIZA ÇALIMBAY: “KONYASPOR OLARAK BU SEZON ÇOK DAHA İYİ YERLERDE OLACAĞIZ”

RIZA ÇALIMBAY: “KONYASPOR OLARAK BU SEZON ÇOK DAHA İYİ YERLERDE OLACAĞIZ”
Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay: “Bu sezon çok daha iyi yerlerde olacağız”

Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Bu sezon çok daha iyi yerlerde olacağız” dedi.

Lige kadar olan yaklaşık 1 aylık bölümü çok iyi çalışarak geçirmek istediklerini ifade eden Teknik Direktör Rıza Çalımbay, hazırlıkların ve oynanacak hazırlık maçlarının tek hedefinin B.B.Erzurumspor ile yapılacak sezonun ilk maçından galibiyetle ayrılmak için olduğunu söyledi.

Konyaspor’un hazırlıklarını sürdürdüğü Bolu Gerede’de açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Rıza Çalımbay, “Önümüzdeki süreci çok iyi çalışarak geçmemiz ve değerlendirmemiz gerekiyor. Çünkü zor bir lig bizi bekliyor. Fikstürde dün çekildi. Tüm takımlara hayırlı olsun. Ligin ilk haftaları çok zor geçer. Çünkü kimse kimseyi tanımıyor. Herkes yeni transferler yapıyor, yeni takımlar oluşturuyor. Onun için neyin ne olacağı belli değil. Bizim ilk maçımız kendi sahamızda B.B. Erzurumspor ile oynayacağız. Tabi ki kendi sahamızda kazanmak istiyoruz. Onun için tüm hazırlıklarımızın ve oynayacağımız hazırlık maçlarımızın tek hedefi B.B. Erzurumspor maçı. O maçta kazanmak için ne gerekiyorsa her şeyi yapacağız” diye konuştu.

Transfer konusunda da açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Çalımbay, “Bizim kadromuzda alternatifi az olan yerlerimiz var. Defans ve orta saha, kanatlar için sadece bir oyuncuya bağlı kalmadan alternatifli bir kadro oluşturalım istiyoruz. Ama kadromuzu kesinlikle şişirmek istemiyoruz. Kadromuzdan memnunuz. Ama birkaç tane takviye olursa daha da güçlü bir hale geliriz. Çünkü geçen sezon sıkıntı yaşamış bir Atiker Konyaspor var. Biz bu sıkıntıları bu sene kesinlikle yaşatmayacağız. Çok daha iyi yerlerde olacağız” ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, “Bu sezon ligin nasıl geçmesini bekliyorsunuz?” sorusuna ise “Geçen seneki gibi bir lig bekliyorum. Çünkü küme düşende şampiyonda son maçta belli oldu. Yine bu mücadele sürecek. Herkes birbirini yenebiliyor. Onun için dikkat etmemiz gerekiyor. Transferler devam ediyor. Herkes transfer yapmaya çalışıyor. Bu nedenle her takım açısından sezonun zor geçeceğini düşünüyorum” yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.