Rıza Çalımbay: “Milli Takım arası bize çok iyi gelecek”

Rıza Çalımbay: “Milli Takım arası bize çok iyi gelecek”
Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay: “Ligin başı olduğu için henüz tam anlamıyla hazır olmadığımızı biliyoruz. Yeni transferlerimizin takıma uyum sağlamaları ve dahil olmaları adına Milli Takım arası bize çok iyi gelecek. O 15 günlük arada eksiklerimizi gidereceğimize inanıyoruz”

Spor Toto Süper Lig’in üçüncü haftasında Bursaspor’u konuk eden ve ilk yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 berabere sona eren maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, iyi başladıkları ve ikinci yarıda da etkili oldukları maçtan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldıklarını söyledi.

Ligin henüz başı olduğunu ve takımların birbirlerini tanımamalarından dolayı puan kayıplarının yaşandığı maçların oynandığını ifade eden Teknik Direktör Rıza Çalımbay, “Bugün Bursaspor maçı da bunlardan biri oldu. Bakıldığında maça çok iyi başladık ve ilk dakikalarda golü de bularak skor avantajını yakalayıp öne geçtik. İkinci golü de bulabilirdik son vuruşlarda etkili olsaydık. Daha sonra rakip penaltıdan beraberliği sağladı. İlk yarı 1-1 berabere sona erdi. İkinci yarıda skoru lehimize çevirme adına etkili olduğumuzu ve pozisyonlara girdiğimizi söyleyebilirim. Ama maalesef sonucu değiştiremedik. Ligin başı olduğu için henüz tam anlamıyla hazır olmadığımızı biliyoruz. Yeni transferlerimizin takıma uyum sağlamaları ve dahil olmaları adına milli takım arası bize çok iyi gelecek. O 15 günlük arada eksiklerimizi gidereceğimize inanıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.