Rıza Çalımbay: “Mükemmel bir hazırlık dönemi geçirdik”

Rıza Çalımbay: “Mükemmel bir hazırlık dönemi geçirdik”
Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Gerçekten mükemmel bir hazırlık dönemi geçirdik. Hem Bolu’daki hem de yurt dışındaki kampımız mükemmel geçti. Tek sıkıntımız bu hazırlık dönemlerine transferlerimiz biraz geç katıldı” diye konuştu.

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, sezonun ilk haftasında oynayacakları Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçını çok iyi bir şekilde oynayıp, iyi bir şekilde bitirmek istediklerini söyledi.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Kayacık Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında sezon hazırlıkları, transferler ve pazar günü oynayacakları maçla ilgili açıklamalarda bulundu.

Çalımbay, sezonun ilk maçında iyi oynayıp, iyi bir skorla galip gelmek istediklerini belirterek, “Gerçekten mükemmel bir hazırlık dönemi geçirdik. Hem Bolu’daki hem de yurt dışındaki kampımız mükemmel geçti. Tek sıkıntımız bu hazırlık dönemlerine transferlerimiz biraz geç katıldı. Onun dışında hiçbir sıkıntımız olmadı, her açıdan memnunuz. Şu anda tek düşüncemiz, hazırlık maçlarını da oynarken o zamanki düşüncelerimiz oradaki maçların hiçbir tanesinin skor için bir önemi yoktu, önemli olan bizim ilk maçımıza hazırlanmaktı. Şu andaki tek hedefimiz Erzurumspor maçını çok iyi bir şekilde oynayıp, iyi bir şekilde bitirmek” dedi.

 

 

(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.