Rıza Çalımbay: “Önümüzde Çok Kritik Maçlarımız Var”

Rıza Çalımbay: “Önümüzde Çok Kritik Maçlarımız Var”
Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kritik maçlar oynayacakları haftalara girdiklerini söyledi.

Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kritik maçlar oynayacakları haftalara girdiklerini söyledi.

Kayacık Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Rıza Çalımbay, bugüne kadar deplasmanda oynadıkları hiçbir maçta kötü bir oyun ortaya koymadıklarını vurguladı.

“Hiçbir deplasman maçından da gol atmadan gelmedik” diyen Çalımbay, şöyle devam etti:

“Rizespor maçı olsun, Antalyaspor ve Göztepe maçları olsun hepsinde gerçekten çok iyi oynadık. Karşılığını aldığımız iki maç Kayserispor ve Malatyaspor maçları oldu. Onları da çok iyi oynadık ve net pozisyonlarımız vardı. Rizespor maçı da böyle oldu. Maçın başından son düdüğe kadar galibiyetten başka bir şey düşünmedik. Pozisyonlara girdik. Maalesef son paslarda etkili olamadık. Bunları değerlendirebilseydik çok farklı bir şekilde gelecektik. Böyle oynadığımız maçlar çok. Ama bu maçlardaki şanssızlığımızı kıracağız. Alınan 1 puan iyi puandı. Ama bizim oradan 3 puanla dönmemiz gerekiyordu. İyi oynayıp ta kaybettiğimiz puanlar ve maçlar vardı. Bunda şanssızlıkla birlikte bizim yaptığımız hatalarında etkili olduğunu ifade edebiliriz. Artık bunların hepsi geride kaldı…”

Bundan sonra önlerinde çok kritik maçlar olduğuna işaret eden teknik adam Çalımbay, şunları kaydetti:

“Şimdi önümüzde çok kritik maçlarımız var. Hem lig hem de kupa maçlarımız olduğu için dinlenme şansımız maalesef çok az. Çarşamba-Pazar-Cumartesi maçlar oynayacağız. Hazırız. Eksiklerimiz vardı. Onlarda inşallah en kısa sürede gelirler. Bir de Hurtado’nun sakatlığı oldu. Onun sakatlığı biraz uzun sürecek. Bizim için büyük bir dezavantaj oldu. Rizespor maçından önce Ferhat’ın rahatsızlığı olunca kendisinden de yararlanamadık. Şu an takımımız iyi durumda. İyi oynuyoruz. İnşallah bundan sonraki maçlarımızı istediğimiz şekilde bitiririz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.