Rıza Çalımbay: “Takımımın Mücadelesinde Çok Memnunum”

Rıza Çalımbay: “Takımımın Mücadelesinde Çok Memnunum”
Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Sivasspor maçını değerlendirerek, “Çok iyi mücadele ettik ve belki de 11 kişiyken yakalamadığımız pozisyonları eksik kaldıktan sonra bulduk. Takımımın mücadelesinde çok memnunum” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Süper Lig’in 11.haftasında deplasmanda oynadıkları ve 0-0 berabere kaldıkları Sivasspor maçını değerlendirerek, “Çok iyi mücadele ettik ve belki de 11 kişiyken yakalamadığımız pozisyonları eksik kaldıktan sonra bulduk. Takımımın mücadelesinde çok memnunum” dedi.

Sivasspor maçının kolay bir maç olmadığını ifade eden Teknik adam Rıza Çalımbay, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Hem Sivasspor hem de bizim açımızdan zor bir maçtı. Gerçekten bir şanssızlık dönemi yaşıyoruz. Ve bunu da kırmamız gerekiyordu. Bu nedenle maça hırslı, arzulu başladık. Maçın başlarında iyi pozisyonlar yakaladık. Ama değerlendiremedik. 10 kişi kaldıktan sonra eksik nasıl oynanması gerekiyorsa o şekilde oynadık. Çok iyi mücadele ettik ve belki de 11 kişiyken yakalamadığımız pozisyonları eksik kaldıktan sonra bulduk. Takımımın mücadelesinde çok memnunum. Maçın başından sonuna kadar hiç oyundan kopmadan 90 dakikayı çok iyi bir şekilde bitirdik.”

 

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.