Rıza Çalımbay: “Zorlu deplasmandan iyi mücadele ederek hak ettiğimiz bir galibiyet aldık, mutluyuz”

Rıza Çalımbay: “Zorlu deplasmandan iyi mücadele ederek hak ettiğimiz bir galibiyet aldık, mutluyuz”
Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, deplasmanda 1-0 kazandıkları Malatyaspor maçına ilişkin, zor bir deplasmandan iyi mücadele ederek hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını ve mutlu olduklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de 4.haftanın açılış maçında Malatyaspor’u Deni Milosevic’in golüyle 1-0 mağlup ederek sezonun ilk deplasman galibiyetini alan Atiker Konyaspor’un teknik direktörü Rıza Çalımbay, rakip karşısında iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maçın ardından yaptığı açıklamada, “Ligde kolay maç yok ve her hafta maçların zorluk derecesi artıyor. Bugünde böyle bir maç oldu. Oyuna iyi başladık. Golü bulduk ve öne geçtik. Sonrasında inanılmaz bir savunma yaptık. Rakibe fazla pozisyon vermedik. Geçtiğimiz haftalara göre oyunumuzda mücadelemizde gözle görülür bir düzelme vardı. Sezonun ilk deplasman galibiyetini aldık. 4.hafta sonunda yenilgimiz yok ve 8 puan topladık” diye konuştu.

Milli Takım arasına moralli girdiklerini ifade eden Teknik Direktör Çalımbay, “Bugün oyuncularımız sahada iyi mücadele ettiler. Sonradan oyuna giren oyuncularımız da katkı sağladı. Henüz hazır olmayan arkadaşlarımız var. Milli Takım arasını iyi değerlendireceğiz. Sonrasında iç sahada Fenerbahçe ve üst üste deplasmanda Kayserispor ve Göztepe maçlarımız var. Bu galibiyet bize moral oldu. Bundan sonrası için güzel işler gerçekleştirmek için mücadelemize devam edeceğiz. Oyuncularımı bu zorlu deplasmandan 3 puanla ayrıldıkları için tebrik ediyorum ve kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.