Samet Aybaba: “Son Haftalarda Çok Başarılılar”

Samet Aybaba: “Son Haftalarda Çok Başarılılar”
Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Konyaspor maçına ilişkin, ciddi bir rakiple karşılaşacaklarını belirterek, “Son haftalarda çok başarılılar. Eskiden Aykut hoca çalıştırıyordu, şimdi tekrar döndü, oyuncuları ve şehri tanıyor. Çizgileri yukarıya doğru çıkmaya başladı. Biz de iyi bir takımız. Kazanmak istiyoruz” dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, evinde konuk edecekleri Konyaspor maçına ilişkin, ciddi bir rakiple karşılaşacaklarını belirterek, “Son haftalarda çok başarılılar. Eskiden Aykut hoca çalıştırıyordu, şimdi tekrar döndü, oyuncuları ve şehri tanıyor. Çizgileri yukarıya doğru çıkmaya başladı. Biz de iyi bir takımız. Kazanmak istiyoruz” dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Süper Lig’in 20.haftasında pazartesi günü oynanacak Konyaspor maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Ciddi bir rakip ile karşılaşacaklarını ifade eden deneyimli teknik adam, "Son haftalarda çok başarılılar. Eskiden Aykut hoca çalıştırıyordu, şimdi tekrar döndü, oyuncuları ve şehri tanıyor. Çizgileri yukarıya doğru çıkmaya başladı. Biz de iyi bir takımız. Takım halinde oynadığımız, çok mücadele ettiğimizde, temaslı ve coşkulu oynadığımızda gerçekten sahaya yansıttığımız şeyler çok iyi. Oyuncularımızla da az önce onu konuştuk. Kazanmamız gereken bir maç. Maçı kazanıp daha üst sıralara yükselmek istiyoruz. Hızla bulunduğumuz konumdan uzaklaşma amacındayız. Sabırlı oynayan bir takıma karşı tabii biz nasıl oynayacağımızı planlayacağız. Kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.