Şampiyonada Torku Fırtınası Esti

Şampiyonada Torku Fırtınası Esti
Torku Şeker Spor, yol bisikleti yarışında Yıldızlar kategorisinde takım halinde Türkiye Şampiyonluğu kazanırken, bir de Türkiye ikincisi çıkardı.

Torku Şeker Spor, yol bisikleti yarışında Yıldızlar kategorisinde takım halinde Türkiye Şampiyonluğu kazanırken, bir de Türkiye ikincisi çıkardı.

Türkiye Bisiklet Federasyonu faaliyet takviminde yer alan Yunus Emre Türkiye Yol Bisikleti Şampiyonası, Eskişehir'de gerçekleştirildi.

Yarışlar 15 ile 17 yaş kızlar, 23 yaş altında erkekler, gençler, büyüklerde ise hem erkekler hem de kadınlar kategorilerinde yapıldı.

Adanalı, Türkiye İkincisi

Torku Şeker Spor Kulübü, U17 yaş Kadınlar Kategorisinde büyük başarı elde etti. 60 km'lik parkurda , Torku Şeker Sporlu Emine Adanalı, Türkiye 2.'si olarak gümüş madalya kazandı.

Torku Şekerspor Kupa'nın Sahibi

Emine Adanalı, Defne Kadıoğlu ve Rabia Şimşir ile birlikte yarışan Torku Şekerspor, zorlu Yıldız Kadınlar kategorisinde takım halinde Türkiye şampiyonluğu kupasını da kazandı.

Konyalı Pedaller Yine Fırtına Gibi Esti

Öte yandan Genç Kadınlar Yol Yarışı’nda ter döken MK Grup Spor Kulübü sporcusu Sude Nur Satıcı, ikincilik kürsüsüne çıkarak gümüş madalya kazandı. Genç Erkekler Yol Yarışı’nda ise Konya Büyükşehir Belediyesporlu pedal Serdar Gedik birincilik elde ederek, altın madalyanın sahibi oldu. Taşkentsporlu bisikletçi Mehmet Emin Çiçek ikincilik olarak gümüş madalya kazanırken, yine Konya Büyükşehir Belediyesporlu Ramazan Yılmaz da üçüncülük kürsüsüne çıktı ve bronz madalya kazandı. Ayrıca Konya Büyükşehir Belediyespor, takım klasmanında üçüncü olma başarısı gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.