Selçuk Aksoy: “Gönderdiğimiz futbolcuların maliyetleri kadar transfer yaptık”

Selçuk Aksoy: “Gönderdiğimiz futbolcuların maliyetleri kadar transfer yaptık”
Konyaspor İkinci Başkanı Selçuk Aksoy: “Gönderdiğimiz futbolcuların maliyetleri kadar transfer yaptık”

Konyaspor İkinci Başkanı Selçuk Aksoy, “Gönderdiğimiz futbolcuların maliyetleri kadar transfer yaptık” dedi.

Aksoy, yeni sezon ve Konyaspor’la ilgili değerlendirmesinde, yeni sezonun Konyaspor’a hayırlı olmasını diledi.

Selçuk Aksoy, “8 Haziran’da yeni yönetim olarak göreve geldik. O günden beri kulüple ilgili birçok konuda ciddi çalışmalar yaptık hali hazırda da bu çalışmalar devam ediyor. Sağ olsun başkanımızın öncülüğünde birçok konuyu halletmekle beraber biz de üzerimize düşen takım tarafında transfer ve hoca konusunda Rıza Çalımbay ile anlaştıktan sonra transfer politikamıza göre bildiğiniz üzere belli noktalara transferlerimiz oldu” diye konuştu.

Konyaspor’un Bolu kampından sonra Hollanda’da çalışmalarına devam ettiğini anımsatan Aksoy, şunları kaydetti:

“Kamplar ciddi ölçüde verimli geçti. Transferlerin yanı sıra geçen sene sakatlığı olan Traore sakatlığı geçmiş bir şekilde takıma dönmesi, Filipovic’in bir ay içerisinde takıma kazandırılacak olması bizim için en sevindirici gelişmelerden.Umarım yeni transferlerimizde kısa sürede takıma uyum ve katkı sağlarlar. İnşallah yeni sezonda da umduğumuz gibi güzel bir sezon geçiririz. Allah yardımcımız olsun diyorum.”

“ŞU ANDAKİ GÜNDEMİMİZ ERZURUMSPOR MAÇI”

“Transfer şu anda belki bir orta sahada hocamızın da dediği gibi ihtiyacımız var gibi gözüküyor” diyen Aksoy, şu anda ciddi bir yoğunluklarının da olduğunu vurguladı.

Çok acele etmediklerini dile getiren Aksoy, şöyle devam etti:

“Biraz sürece bakacağız. Görüşmüş olduğumuz futbolcular da var. Onlardan da cevap bekliyoruz. Ama şu andaki gündemimiz önümüzdeki Erzurum maçı. Erzurum maçından sonra gerekli olan bölgelere transfer yapmayı düşünüyoruz ama bu kesin değil şartlar uygun olursa, takımın tamamen ihtiyacının olduğunu düşünürsek bir transfer daha belki yapabiliriz.”

“KOMBİNE SATIŞINDA 10 BİNE YAKLAŞILDI”

Kombine satışında 10 bine yaklaşıldığını anlatan Aksoy, “Umuyorum ki önümüzdeki sezon geçtiğimiz sezondan daha iyi bir şekilde taraftarlarımızın destekleyeceğine inanıyorum. Bu takımın sportif başarısıyla da alakalı. Takımımız fikstür avantajı ile başlayacak ilk beş maçta belli bir puan seviyesine ulaşırsak taraftarlarımızın da destekleyeceğini umuyorum” değerlendirmesinde bulundu.

“MALİ YAPIDAN KOPMAMAK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ”

Aksoy, şu ifadelere yer verdi:

“Tabi ülkenin şartlarını biliyorsunuz kulüplerin borç yükü ciddi derecede artıyor. O yüzden transferde en çok dikkat ettiğimiz şey bütçeyi fazla aşmamak. Şu ana kadar transfer komitesiyle dengeli götürdük olayı. Gönderdiğimiz futbolcuların maliyetleri kadar transfer yaptık. Sözleşmelerin çoğu Euro bazında olduğu için önümüzdeki yıllara daha büyük borçlarla girmemek için biz ek gelirleri sağlamak ve bu mali yapıdan kopmamak için mücadele ediyoruz.  Bununla beraber başarıyı sağlamak zorundayız, önceliğimiz bu.”

“MEHDİ’DEN GELEN PARAYI ETO’O’YA VERMEDİK”

Eto’o ve Mehdi ile ilgili Aksoy, şöyle konuştu:

“Eto’o konusunda Mehdi’den gelen para Eto’o’nun parasına bir kere hiç yaklaşmıyor. Biz geldiğimizde hem takım dengesi açısından hem mali açıdan göndermeyi aslında düşünüyorduk. Bunun bir süreç alacağı belliydi. Sonuçta bunu da iyi yönetmek gerekiyor mali açıdan. Onun için biz Eto’o ile konuştuğumuzda da kendisine vermiş olduğumuz rakam aslında onun hak ettiği rakam sözleşmesine göre. Şimdi o da profesyonel olarak düşündü ve bu tarihe kadar bekledi. Ben de zaten Eto’nun gitmeyeceğini söylemiştim. Mehdi’den gelen parayla Eto’o’nun parasının kesinlikle bir kıyası yok.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.