Sen Zoru Seversin!

Sen Zoru Seversin!
Konyaspor erteleme maçında bugün deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacak. 20.00’de başlayacak maçı Sarper Barış Saka yönetecek. Ligde 2 maçtır kazanamayan yeşil-beyazlı temsilcimiz, kritik maçtan 3 puanla ayrılarak ikinciliğini perçinlemek istiyor

KONYASPOR, bugün İstanbul deplasmanında terleyecek. Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nda 21. haftada oynanması gereken, ancak Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık’ın trafik kazasında hayatını kaybetmesi nedeniyle ertelenen Başakşehir-İttifak Holding Konyaspor mücadelesi bugün oynanacak. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda yapılacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. Mücadeleyi Sarper Barış Saka yönetecek. Saka’nın yardımcılığını Kerem Ersoy ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Konyaspor dün öğleden sonra gerçekleştirdiği taktik idmanıyla hazırlıklarını tamamladı ve özel uçakla İstanbul’a giderek kampa girdi. Anadolu Kartalı’nda kart cezalısı Abdülkerim Bardakcı bugünkü maçta forma giyemeyecek.

 

AYRICA Konyaspor’da devre arasında transfer edilen Amilton, Uğurcan Yazgılı ve Alberk Koç, ertelenen maçın tarihinden sonra lisansları çıkartıldığı için bugün oynanacak kritik maçta görev yapamayacaklar. Rakip Başakşehir'de ise cezalı futbolcular Stefano Okaka ve Deniz Türüç ile sakatlığı bulunan Mahmut Tekdemir, maçta forma giyemeyecek. Turuncu-lacivertli takımın devre arasında transfer ettiği ve yine maçın ertelendiği tarihten sonra lisansları çıkan Pizzi, Trezeguet ve Salih Uçan da bugün kadroda yer alamayacak. Chadli ve Serdar Gürler’in durumu ise belirsizliğini koruyor. Süper Lig’de oynadığı son 2 maçta 1 puan alabilen ve şampiyonluk yarışının uzağında kalan Konyaspor, İstanbul’dan galibiyetle dönmenin planlarını yapıyor.

 

SÜPER Lig’de zirve yolunda puan kayıpları yaşayan Konyaspor, bugünkü maça büyük önem veriyor. 49 puanla ikinci sırada yer alan yeşil-beyazlı temsilcimiz, zorlu İstanbul deplasmanından galibiyetle dönerek hem ikincilik koltuğunu sağlama almak, hem de zirve takibinde yeni bir kayıp vermemeyi istiyor. Bir maçlık cezasını tamamlayan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut da yedek kulübesindeki yerini alacak. 45 yaşındaki teknik adam, özelikle takım savunması noktasında oyuncularını maç öncesinde uyararak yeniden kompakt takım durumuna gelmeleri gerektiğini vurguladı. Konyaspor, kupadaki Fatih Karagümrük maçıyla beraber son 3 resmi karşılaşmada kalesinde 11 gol gördü. Süper Lig'de çıktığı 25 maçta; 13 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 mağlubiyet yaşayan Başakşehir, 43 puan topladı. Konyaspor ise 14 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 yenilgi sonucunda 49 puan elde etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.