Şenol Güneş: ‘Deplasmanda Kazanamayan Takım Görüntüsü Vardı’

Şenol Güneş: ‘Deplasmanda Kazanamayan Takım Görüntüsü Vardı’
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, deplasmanda oynadıkları ve galip geldikleri Konyaspor maçına ilişkin, “Sahaya kazanmak için çıktık. En iyisini yapmalıydık. İyi bir rakibe karşı oynadık. Maça 1-0 geride başladık. İki takım da kazanabilirdi. Önemli olan maçı bırakmamaktı, hiçbir zaman kırılmadık” dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Ligin 19 haftasında deplasmanda oynadıkları ve 2-1 galip geldikleri Konyaspor maçına ilişkin, “Sahaya kazanmak için çıktık. En iyisini yapmalıydık. İyi bir rakibe karşı oynadık. Maça 1-0 geride başladık. İki takım da kazanabilirdi. Önemli olan maçı bırakmamaktı, hiçbir zaman kırılmadık” dedi.

Teknik Direktör Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, “Sahaya kazanmak için çıktık. En iyisini yapmalıydık. İyi bir rakibe karşı oynadık. Maça 1-0 geride başladık. İki takım da kazanabilirdi. Önemli olan maçı bırakmamaktı, hiçbir zaman kırılmadık. Deplasmanda kazanamayan takım görüntüsü vardı. Oynayan oyuncular en iyisini yaptılar. Sonradan oyuna girenler galibiyete katkı sağladılar. Deplasmanda kazanmak güzel. Bir oyuncunun hatası sonrası diğer oyuncuların gayret göstermesiyle sonucun nasıl değişebileceğini gördük” diye konuştu.

“Moral Açısından İyi Oldu”

“Moral açısından iyi oldu” diyen Şenol Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Daha çok işimiz var. Güçlü oynamalıyız ve daha iyi hale gelmeliyiz. Hatalarımız var ama doğrularımız fazla. Rakibi kendi yarı sahasına hapsederek oynamalıyız. Gücümüz, inancımız ve cesaretimiz var, yeter ki sahaya yansıtalım. Josef’in sakatlıktan döndükten sonra savaşması ve ayakta kalması önemliydi. Saiss’in olumlu işler yapması sevindirici. Daha fazla gol pozisyonu üretmeliyiz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Eldeki oyuncuları kullanıyoruz. Oyuncu gelirse çalıştırırız, giden oyuncuya başarılar dileriz.”

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.