Sergen Yalçın: “Biz küme düşme grubunda değiliz”

Sergen Yalçın: “Biz küme düşme grubunda değiliz”
Konyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, “Küme düşme grubunda bir takım değiliz. Biz küme düşme hattının altında bir takımız” dedi.

Teknik Direktör Sergen Yalçın, Konyaspor’un ligde bulunduğu konum itibariyle küme düşme hattının altında yer aldığını ve öncelikli hedeflerinin bu hatta bulunan takımları yakalamak olduğunu ifade etti.

Sergen Yalçın, “Biz küme düşme grubunda bir takım değiliz. Biz küme düşme hattının altında bir takımız. Önce bunu anlaması gerekiyor herkesin. Biz önce o grubu yakalamak istiyoruz. O grubu yakalarsak onlarla mücadele etme şansı daha yüksek olacak. Dediğim gibi ilk hedefimiz üst grubu yakalamaktı. Şimdi o grubu yakalama şansı elimize geldi. Eğer bu hafta o grubu yakalarsak ondan sonra da o gruptan çıkmak için bir mücadele vereceğiz” diye konuştu.

İki etaplı düşündüklerini dile getiren Sergen Yalçın, şöyle konuştu:

“Geldiğimizde o grubun altındaydık. Önce yakalayıp sonra da üste çıkacağız inşallah. Bütün konsantrasyonumuz bunun üzerine. Bütün günümüzü, bütün haftamızı bunları düşünerek ve planlayarak geçiriyoruz. Önümüzdeki süreç her şeyi gösterecek. Tabii kolay değil. Oyuncularımız içinde kolay değil. Seviyesi yüksek ve stresli maçlar oynuyoruz. Atlatacağız inşallah. Taraftarımızla, yönetimimizle birlikte hareket edersek inşallah atlatırız diye düşünüyoruz. Bu haftaki maçta taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Sivasspor maçında bütün Konya’yı stadyumda görmek istiyoruz. Bundan sonra takımın onlara çok ihtiyacı olacak. Özellikle içeride oynanan müsabakalarda.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.