Sergen Yalçın: “Her maça kazanmak için çıkıyoruz ve maça göre strateji uyguluyoruz”

Sergen Yalçın: “Her maça kazanmak için çıkıyoruz ve maça göre strateji uyguluyoruz”
Konyaspor’un Bursaspor ve Karabükspor deplasmanında öngörüsü sorulan teknik direktör Sergen Yalçın, “Kimlerin ‘Atiker Konyaspor deplasmanda 1 puan için oynuyor’ düşüncesi varsa bunun yanlış olduğunu bilsinler. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz” diye yanıtladı.

Konyaspor’un 2-0 galip geldiği Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Sergen Yalçın, bekledikleri gibi zor geçen bir maç olduğunu ve oyuncularının ortaya koydukları mücadele ile hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında bir basın mensubunun “Önümüzdeki 2 maç Bursaspor ve Karabükspor deplasmanda olacak. Bakıldığında bu maçlardan öngörünüz öncelikle kaybetmeyelim şeklinde mi olacak?” sorusuna teknik adam Sergen Yalçın “Öncelikle şunu belirtmek isterim. Biz hiçbir maça önce beraberlik için çıkalım düşüncesinde değiliz. Kaldı ki bunun garantisi yok. Bizim her maç için düşüncemiz kazanmak üzerine. Geride kalan 5 maçta da bunu gösterdik. Bu ligde alınan her puanın özellikle de rakiplerinizden alınan her puanın da değerli olduğunun farkındayız. Gerideki maçlarımızdan birini puansız kapatmış olsaydık bugün ben size buradan bahanelerle birlikte bazı boş şeyler anlatıyor olacaktım. Bu nedenle kimlerin ‘Atiker Konyaspor deplasmanda 1 puan için oynuyor’ düşüncesi varsa bunun yanlış olduğunu bilsinler. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Tabi ki de kazanamadığınız zaman alınan her puanda değerli. Kaldı 4 maçımız. Bu maçları da taraftarlarımızın ve camiamızın desteğiyle iyi sonuçlarla kapatıp Konyaspor’u ligde tutmak istiyoruz” yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.