Sergen Yalçın: “Konyaspor’u en kısa sürede olması gereken yere getirebiliriz”

Sergen Yalçın: “Konyaspor’u en kısa sürede olması gereken yere getirebiliriz”
Yeşil-beyazlıların yeni teknik direktörü Sergen Yalçın, "Konyaspor’u en kısa sürede olması gereken yere getirebiliriz" dedi.

Yeşil-beyazlıların yeni teknik direktörü Sergen Yalçın, "Konyaspor’u en kısa sürede olması gereken yere getirebiliriz" dedi.

Konyaspor’la sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan, Teknik Direktör Sergen Yalçın, ardından yaptığı açıklamada görevi kabul ederken oyuncu grubunu incelediğini söyledi.

Sergen Yalçın, “Konyaspor’un iyi bir oyuncu grubu var. Beklentinin üzerinde bir oyuncu grubu var. Özellikle son yapılan transferler yönetimin de takıma ne kadar değer verdiğinin bir göstergesi. Ama kalan son 10 maç sıkıntılı. Neden sıkıntılı? Çünkü herhangi bir kredi durumumuz yok. Yani 2-3 hafta çalışalım, sonra toparlarız gibi bir düşüncemiz olmayacak. Bir an evvel işin içerisine girip ilk maçtan itibaren sonuç almamız gerekecek, öyle bir sıkıntımız var. Ama bunu başarabilecek gücümüz olduğunu düşünüyoruz. Oyuncu grubuyla, kendi grubumuzla bu birlikteliği sağlayabilirsek, bunu becerebiliriz diye düşünüyoruz” diye konuştu.

“Yani başarı zaman zaman kulüplerde olan şeyler yeni başlayan oyuncular her zaman takıma bir katkı sağlamıştır, doğal olarak” diyen teknik adam Sergen Yalçın, kendilerinin o katkıyı sağlamaya çalışacaklarını vurguladı.

Sergen Yalçın, şöyle devam etti:

“Ama dediğim gibi çok kesin konuşmak, bu işlerde biraz zor inşallah o katkıyı sağlayıp Konyaspor’u en kısa sürede olması gereken yere getirebiliriz diye düşünüyoruz, inşallah öyle olur.”

İniş çıkışların her Anadolu takımında olabileceğini vurgulayan Sergen Yalçın, “Bu iniş çıkışlar her Anadolu takımında olabiliyor. Bunlar çok normal şeyler. Bir sene çok iyi gidebilen bir takım, öteki sene bir düşüş sergileyebiliyor. Bunlar normal şeyler. Bunlar bu oyunun içerisinde var. İyi bir oyuncu grubu var ve bu oyuncu grubu bu pozisyonu çok hak etmiyor. Daha yukarıyı hak eden bir oyuncu grubu var, o yüzden bunu sağlayabiliriz diye düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.