Sergen Yalçın: “Sezonun son maçı olmasına rağmen güzel bir maç oldu”

Sergen Yalçın: “Sezonun son maçı olmasına rağmen güzel bir maç oldu”
Konyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, deplasmanda oynadıkları ve 3-2 kaybettikleri Fenerbahçe maçına ilişkin, iki takım açısından da sezonun son maçı olmasına rağmen güzel bir mücadele olduğunu ve hataların sonucu belirlediğini söyledi.

Konyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, deplasmanda oynadıkları ve 3-2 kaybettikleri Fenerbahçe maçının ardından yaptığı açıklamada, iki takım açısından da sezonun son maçı olmasına rağmen güzel bir mücadele olduğunu ve hataların sonucu belirlediğini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Hocamız Sergen Yalçın, “Geçtiğimiz hafta ligde kalmayı garantiledik. Mutluyduk. Bugün iki takım açısından da güzel bir mücadele ve oyun oldu. İlk yarıda yaptığımız iki basit hata ve ikinci yarıda gelen penaltı golüyle 3-0 mağlup duruma düştük. Fofana ve Jahovic ile iki güzel gol bulduk. Kalan dakikalarda iki takım adına da gollerin çıkabileceği bir maçtı. Olmadı. Sezona yenilgiyle veda ettik. Ama bizim için mutluluk verici durum takımın ligde kalmasıydı. Konyaspor büyük bir şehrin büyük bir takımı. Bu ligde her zaman olması önemli.  Bunu da bu sezon için başardık. Bu hedefe ulaşmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.