Sergen Yalçın: “Takımımızın itici gücü taraftarımıza daha fazla ihtiyacımız var”

Sergen Yalçın: “Takımımızın itici gücü taraftarımıza daha fazla ihtiyacımız var”
Konyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, taraftar desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyaçlarının olduğunu belirterek, “Taraftarlarımızın bu hafta tamamıyla tribünde olması gerekiyor. Çünkü onlar takımımız için çok büyük itici bir güç” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig’de sezonun son 5 haftasına girildiğini ve bu hafta sonu sahalarında Kasımpaşa’yı konuk edeceklerini hatırlattı.

Kasımpaşa maçına çok verdiklerini dile getiren teknik adam Sergen Yalçın, “İçeride oynayacağımız maçları zaten kazanmak zorundayız. Bu maçta en çok ihtiyacımız olan şey taraftarımız. Onların desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Yani taraftarlarımızın bu hafta tamamıyla tribünde olması gerekiyor. Çünkü onlar takımımız için çok büyük itici bir güç. Taraftarlarımızın desteğiyle takımımız çok fazla mücadele edebiliyor; daha çok üretken olabiliyor. Bunu daha önce oynadığımız Kayserispor ve D.G. Sivasspor maçlarında da gördük” diye konuştu.

Kazanmak için her şeyini ortaya koyan bir oyuncu grubunun olduğunu anlatan Sergen Yalçın, “İnşallah bu hafta tribün desteğimiz çok daha fazla olursa ve dolu tribünler önünde oynarsak bizim için iyi bir oyun olabilir diye düşünüyorum. Oyuncularımız özellikle o itici güç ile birlikte çok daha iyi bir performans ortaya koyabilirler. O yüzden bu hafta taraftarımıza çok fazla ihtiyacımız olacak” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.