Sergen Yalçın’dan Eto’o’ya yapılan protesto açıklaması

Sergen Yalçın’dan Eto’o’ya yapılan protesto açıklaması
Antalyasporlu taraftarların Samuel Eto’o yaptığı protesto ile ilgili konuşan Konyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, “Tüm dünya Eto’o'ya bu kadar ilgi gösterip onu bu kadar yukarıda tutarken, bizim ülkemizde maalesef futbolda bu türlü şeylerin olması çok enteresan geliyor" dedi.

Antalyasporlu taraftarların Samuel Eto’o yaptığı protesto ile ilgili konuşan Konyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, “Ülke futbolu olarak bunları bir türlü aşamıyoruz. Bana göre Eto’o Antalyaspor’a çok hizmetler verdi” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Konyaspor, deplasmanda Antalyaspor ile golsüz berabere kaldı.

“ÜLKE FUTBOLU OLARAK BUNLARI BİR TÜRLÜ AŞAMIYORUZ”

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, ülke futbolu olarak bunların bir türlü aşılamadığını vurgulladı. 

Antalyasporlu taraftarların Samuel Eto’o yapılan protestoyla ilgili soru üzerine Sergen Yalçın “Ülke futbolu olarak bunları bir türlü aşamıyoruz. Bana göre Eto’o Antalyaspor’a çok hizmetler verdi. Burada çok başarılı oldu. Antalyaspor’un bu ligde kalmasında katkı sahibi oldu. Bu kadar tepki Eto’o gibi bir oyuncuya çok anlamsız. Bu kadar üst düzey futbol oynamış. Bu kadar kariyeri bir oyuncuya bizim daha fazla sahip çıkmamız gerekir diye düşünüyorum. Rusya’dan Eto’o’yu çağırdılar. Dünya Kupası tanıtımı için Eto’o’yu kullanacaklarmış. Dün bize böyle bir bilgi geldi. Tüm dünya Eto’o'ya bu kadar ilgi gösterip onu bu kadar yukarıda tutarken, bizim ülkemizde maalesef futbolda bu türlü şeylerin olması çok enteresan geliyor bana. Bırakın çocuklar sahaya çıksın, mücadelelerini yapsınlar. Bir kazansın, biri kaybetsin. Ama iş sahada bitsin. Bizim tek yapmak istediğimiz de bu” diyerek yanıtladı. 

(iha)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.