Sıkı Bir Konyaspor Taraftarı!

Sıkı Bir Konyaspor Taraftarı!
Konya İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, kente göreve geldiği günden itibaren Konyaspor’un maçlarına istisnasız gittiğini belirterek, sıkı bir yeşil-beyazlı taraftar olduğunu söyledi.

Konya İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, kente göreve geldiği günden itibaren Konyaspor’un maçlarına istisnasız gittiğini belirterek, sıkı bir yeşil-beyazlı taraftar olduğunu söyledi.

İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, Konya Polisevi’nde düzenlediği toplantıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi, gerçekleştirdikleri çalışmalar ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Haber Kent’in “Konyaspor maçlarında sahada taraftarla diyaloğunu gözlemledikleri Emniyet Müdürü Karabulut’u yine aynı şekilde yeşil sahalarda ve tribünlerde görmeye devam edecek miyiz?” sorusu üzerine, Karabulut sıkı bir Konyaspor taraftarı olduğunu vurguladı.

Konya’da göreve geldiği günden itibaren sıkı bir Konyaspor taraftarı olduğunu anlatan Müdür Karabulut, “Konya’ya geldiğim gün ilan ettim ‘Ben Konyalıyım artık’ diye. Konyaspor’umuzu destekliyorum. Geldiğim günden itibaren Konyaspor’un tüm maçlarına istisnasız gittim, yakından takip ediyorum. Ligde kalmasını memnuniyetle karşıladım, sevindim. Keşke yenilmeden ligde kalsaydı diye de serzenişte bulunuyorum. Orada hem tribün liderleriyle hem de normal taraftarlarla diyalog içinde olduk. Sahada, ulaşabildiğimiz, göz teması kurabildiğimiz herkesle konuştum” ifadelerini kullandı.

"Eleştirildik Fakat Bir Trabzon Örneği Yaşamadık"

Bununla ilgili iki misyon üstlendiğini aktaran Müdür Mahmut Karabulut, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Orada iki misyonumuz var. Hem Konyalı olarak maçları seyrettim hem de İl Emniyet Müdürü olarak maçların güvenlik içinde geçmesini sağladım. Taraftarlarla konuşup da bir nebze asayişe yol açan olayları önleyebilirsek bu da bize katma değer sağlar diyerek, maçların güvenli geçmesi sağladım. Konya’da oynanan maçlarda ‘çok tedbir aldık’ diye eleştirildik fakat bir Trabzon örneği yaşamadık.”

İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, bundan sonrada Konya’da görevde kaldığı süre içinde Konyaspor’u desteklemeye ve maçlarına gitmeye devam edeceğini dile getirdi.

(MÇ / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.