Sinan Çambel Konyaspor’la İmzayı Attı

Sinan Çambel Konyaspor’la İmzayı Attı
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele veren Konyaspor Basketbol’da başantrenörlük görevine Sinan Çambel getirildi.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele veren AYOS Konyaspor Basketbol’da başantrenörlük görevine Sinan Çambel getirildi.

İç sahada alınan Büyükçekmece yenilgisi sonrası Engin Gençoğlu ile yollarını ayıran yeşil-beyazlı ekip, koçluk için ilk olarak Konya basketbolunun önemli simalarından Aziz Bekir ile masaya oturmuştu. Yönetim, 29 Aralık’ta Konya’ya gelen Bekir ile bir görüşme yapmış ve taraflar arasında büyük ölçüde anlaşma sağlanmıştı. Ancak deneyimli antrenörün sözleşmesinin sürdüğü Kosova ekibi Golden Eagle Ylli, ayrılığa izin vermedi. Bu gelişme üzerine Konyaspor yönetimi, Galatasaray maçında takımın başında koçluk yapan Sinan Çambel ile yola devam etme kararı aldı. Genç antrenör önceki gün sözleşmeye imza attı. Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz, sezonun geri kalan bölümünde Yardımcı Antrenörümüz Sinan Çambel ile devam etme kararı aldı. Koçumuz Sinan Çambel'e başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.