Skubic: “Galibiyeti Kaçıran Taraf Bizdik”

Skubic: “Galibiyeti Kaçıran Taraf Bizdik”
Galatasaray karşılaşmasında Konyaspor’un penaltıdan beraberlik golünü atan oyuncu Nejc Skubic, girilen pozisyonlara bakıldığında galibiyeti kaçıran takımın Konyaspor’un olduğunu herkesin gördüğünü söyledi.

Konyaspor’un Süper Lig’de deplasmanda karşılaştığı ve 1-1 berabere kaldığı Galatasaray maçının ardından açıklamada bulunan Yeşil beyazlı takımın oyuncusu Nejc Skubic, girilen pozisyonlara bakıldığında galibiyeti kaçıran takımın Konyaspor’un olduğunu herkesin gördüğünü söyledi.

Açıklamasına penaltı pozisyonu ile başlayan oyuncu Nejc Skubic, “Pozisyonda Amir gerçekten güzel bir pas verdi. Ceza sahası içerisinde rakibin yaptığı hareketle yerde kaldım. Pozisyon penaltı oldu ve sonrasında da beraberliği yakaladık” diye konuştu.

Galatasaray karşılaşmasında Konyaspor’un penaltıdan beraberlik golünü atan oyuncu Nejc Skubic, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Mutluyuz. 1 puan aldık. Ama oyunun geneline bakıldığında galibiyeti kaçıran tarafın biz olduğunu herkes gördü. Hocamız gelişi ile birlikte takıma çok pozitif bir enerji getirdi. 3 gün gibi kısa bir sürede fazla bir çalışma imkanımız olmadı. Ama zaten oyuncularımızın birçoğu hoca ve ekibini daha önceden tanıyordu. Bunun takımımıza gerçek anlamda olumlu bir etkisinin olduğunu söyleyebilirim. Bu pozitif durumun etkilerini ilerleyen haftalarda daha fazla göreceğimize ve karşılığında da puanlar toplayacağımıza inanıyorum.”

 

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.