Skubic: ‘Sonuna Kadar Mücadele Edeceğiz’

Skubic: ‘Sonuna Kadar Mücadele Edeceğiz’
Malatya’da fileleri havalandırarak bu sezon ilk kez gol sevinci yaşayan Konyaspor’un tecrübeli sağ beki Nejc Skubic, “İkinci yarı iyi oynamasak da önemli olan 3 puan almamızdı. Ligde 4 maçımız kaldı ve ikinci olabilmek için sonuna kadar mücadele edeceğiz” dedi

Konyaspor'da Nejc Skubic, sezonun ilk golünü Malatya deplasmanında attı. Geçmiş sezonlarda Konyaspor’un en golcü isimlerinden olan Nejc Skubic, bu sezon ilk golünü Yeni Malatyaspor maçında attı.

Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 34. haftasında Konyaspor deplasmanda karşılaştığı Yeni Malatyaspor’u 3-2 yendi.

Konyaspor takımının en istikrarlı oyuncularının başında gelen Skubic’in ligde 3 de asisti bulunuyor. Attığı golle takımına katkı sağlamasından ötürü mutlu olduğunu kaydeden deneyimli oyuncu, kalan 4 maçta ikinci sırayı almak adına sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi. Skubic, “Sezonun sonuna geliyoruz, tabi ki her maçın zor olacağı belliydi. Yeni Malatyaspor maçında en önemlisi 3 puan almamızdı. İlk yarı bizim açımızdan iyi bir oyun sergiledik ancak ikinci yarı rakibimize çok oynama fırsatı verdik. Rakibimiz de bunu anlayıp iyi defans yaptı. İkinci yarı iyi oynamasak da en önemlisi 3 puan almamızdı. Bu maçı unutup artık önümüzdeki Fatih Karagümrük maçına hazırlanacağız. Önümüzde 4 maç var ve ligde ikinci olmak için yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.