Soner Dikmen: ‘Şimdiden Turu Geçtik Hesapları Yapmıyoruz’

Soner Dikmen: ‘Şimdiden Turu Geçtik Hesapları Yapmıyoruz’
BATE Borisov ile oynanan ilk maçta avantajlı skor elde ettiklerini belirten Konyaspor’un başarılı ismi Soner Dikmen, “Şimdiden turu geçtik hesapları yapmıyoruz. Sonuçta oynanmamış bir maç var” dedi. Dikmen, ayrıca gün geçtikçe daha iyi olacaklarını söyledi.

Konyaspor'un deneyimli orta saha futbolcusu Soner Dikmen, takım olarak her geçen gün daha iyi olacaklarını söyledi. BATE Borisov galibiyetini değerlendiren başarılı futbolcu şöyle konuştu. “BATE önünde oyunu baştan sona domine ettik. Kırmızı kart biraz planlarımızı bozdu ama karşılaşma baştan sona bizim hakimiyetimizde geçti. 3-0’lık net bir galibiyet aldık. İkinci maç için biraz daha rahatız. İkinci maçta da aynı ciddiyet, özveri ve gayretle oynayacağız. Şimdiden turu geçtik hesapları yapmıyoruz. Sonuçta oynanmamış bir maç var. İkinci maçın planlarını da yapacağız. Geçen seneden bu zamana baktığımız zaman Skubic, Abdülkerim ve rahmetli Ahmet Çalık bunlar bizim için çok büyük kayıplar”.

Dikmen, şöyle devam etti:

“Giden oyuncuların yerini doldurmak tabii ki zor. Biz geçen senden oynayanlar olarak yeni gelen arkadaşlarımızı aramıza alıp bir an önce kaynaşmaya başladık. Çok güzel kamp geçirdik. Daha tam hazır değiliz. Maç oynadıkça ve gün geçtikçe hazır olacağız. Takım halinde oynuyoruz, birlikte oynamaya çalışıyoruz. Kişilerden bağımsız takım bütünlüğü önemli. İlhan hoca bunu bizlere aşılamaya çalışıyor. Bu da ister istemez sonuca yansıyor. İlhan hocanın ekibi çok iyi. Bilinçli ve veriler eşliğinde çalışıyoruz. Nerede dinlenme nerede tempo arttırılması gerekiyor bunların farkında olan bir teknik ekip var. Bu da sahaya yansıyor. 11’e 10 oynamak son dakikalarda bizi yordu. 11’e 11 devam etseydi daha farklı bir galibiyet alabilirdik.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.