Sorgun’dan TSYD Konya’ya Ziyaret

Sorgun’dan TSYD Konya’ya Ziyaret
AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesi’ni ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesi’ni ziyaret etti.

Konya sporunun gelişmesi noktasında ciddi adımlar attıklarını söyleyen milletvekili Sorgun, Ağustos ayında yapılan İslam Dayanışma Oyunları öncesinde Konya’da ciddi spor tesisi yatırımlarının yapıldığını, bu tesisleri yapılmasında emeği olanlara teşekkür etti ve bu oyunlar çerçevesinde 40’dan fazla ülke de yapılan yarışların yanında Konya’nın da ciddi reklamının yapıldığını söyledi.

2023 yılında da Konya’nın yine önemli bir unvanı olacağını, ‘Dünya Spor Başkenti’ seçildiğini anımsatan Sorgun, “2023 yılında da Konya’mız yine onlarca branşta sporcularımıza, teknik adamlara ve hakemlere ev sahipliği yapacak. Bu kapsamda yine on binlerce sporsever Konya’mıza gelecek. Bu fırsatları, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek daha üst seviyelere çıkartmamız lazım” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez de 2023 yılında Dünya Spor Başkenti seçilen Konya’nın daha iyi tanıtılması konusunda üzerlerine düşen görevleri fazlasıyla yerine getireceklerini söyledi.

Ziyarette TSYD Konya Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Kemal Soylu ve Hüseyin Turgut da hazır bulundu.

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.