Stanojevic: ‘Galibiyet İstediğimiz Bir şeydi Ama Olmadı’

Stanojevic: ‘Galibiyet İstediğimiz Bir şeydi Ama Olmadı’
Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, deplasmanda karşılaştıkları ve 1-1 berabere kaldıkları Ankaragücü maçına ilişkin, zor bir karşılaşmayı geride bıraktıklarını belirterek, “Mücadelemizden memnunuz. Galibiyet istediğimiz bir şeydi ama olmadı

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, deplasmanda karşılaştıkları ve 1-1 berabere kaldıkları Ankaragücü maçına ilişkin, zor bir karşılaşmayı geride bıraktıklarını belirterek, “Mücadelemizden memnunuz. Galibiyet istediğimiz bir şeydi ama olmadı” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Tümosan Konyaspor, deplasmanda karşılaştığı MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı.

Konyaspor Teknik Direktörü Stanojevic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında mücadeleye ilişkin, “Öncelikle bizim için zor bir karşılaşmaydı. Baktığımız zaman istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık ama futbolcularımın ortaya koyduğu mücadeleden memnunuz. Galibiyet tabi ki istediğimiz hep istediğimiz bir sonuç fakat bugün böyle bir oyun çıkarmak bizim için zordu. Nihayetinde deplasmandan beraberlikle ayrılıyoruz” diye konuştu.

Zor bir karşılaşmayı geride bıraktıklarına değinen Stanojevic , sözlerini şöyle sürdürdü: “Daha önce beşli savunma denedim. Futbolcularımız içerisinde fazlasıyla değişikliğimiz, giren çıkan oyuncularımız oldu. Baktığınız zaan beşli defansa döndüğümüzde bize farklı bir opsiyon sunuyor. Hücum bazlı bir diziliş için tabi ki oynamamız gerekiyor ancak zamana ihtiyacımız olduğunu söyleyebilirim. Mücadelemizden memnunuz. Galibiyet istediğimiz bir şeydi ama olmadı. En nihayetinde berabere kaldık ve deplasmanda bir puan aldık."

Çalışmalarına devam edeceklerini aktaran Stanojevic, ilerleyen haftalarda üretken bir Konyaspor sahada görmek istediklerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.