Stanojevic: “Top Hakimiyetimiz İyi Değildi”

Stanojevic: “Top Hakimiyetimiz İyi Değildi”
Konyaspor Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic, Antalyaspor maçına ilişkin, ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını belirterek, “Oyun kontrolü ve top hakimiyetimiz iyi değildi ve risk teşkil edemedik” dedi.

Konyaspor Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic, Süper Lig’in 2.hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaştıkları ve 1-1 berabere kaldıkları Antalyaspor maçına ilişkin, ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını belirterek, “Oyun kontrolü ve top hakimiyetimiz iyi değildi ve risk teşkil edemedik” dedi.

Stanojevic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmaya ilişkin yaptığı değerlendirmede, zor bir karşılaşma olduğunu, topun kontrolünü sağlayamadıklarını ve son dakikalarda yedikleri golle berabere kaldıklarını söyledi.

Takımının buna rağmen mücadeleyi bırakmadığını aktaran Stanojevic, “Elimizden gelen her şeyi yaptık, her şeyimizi verdik. Oyun kontrolü ve top hakimiyetimiz iyi değildi ve risk teşkil edemedik. Antalyaspor’un top hakimiyeti daha iyiydi. Sonuçta beraberlik gerçek netice oldu” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.