Stjepan Tomas: ‘Erken Gol Yedik’

Stjepan Tomas: ‘Erken Gol Yedik’
Göztepe Teknik Direktörü Stjepan Tomas, Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 31. hafta karşılaşmasında deplasmanda mücadele ettikleri ve 3-0 mağlup oldukları Konyaspor maçına ilişkin, “Maalesef bugün maçı kaybettik. Erken gol yedik. Tekrar söylüyorum son haftalarda basit hatalardan gol yiyoruz” dedi

Göztepe Teknik Direktörü Stjepan Tomas, Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 31. hafta karşılaşmasında deplasmanda mücadele ettikleri ve 3-0 mağlup oldukları Konyaspor maçına ilişkin, “Maalesef bugün maçı kaybettik. Erken gol yedik. Tekrar söylüyorum son haftalarda basit hatalardan gol yiyoruz” dedi.

Konyaspor – Göztepe mücadelesinin ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Stjepan Tomas, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade ederek, “Maalesef bugün maçı kaybettik. Erken gol yedik. Tekrar söylüyorum son haftalarda basit hatalardan gol yiyoruz. Maalesef erken gol yiyince 2. golü de kalemizde gördük. 30. dakikada bir fırsat kazandık ve eğer gol olsaydı maça dönebilirdik. Kırılma noktası ise Ndiaye’nin kırmızı kartı oldu. 10 kişi kaldığımız için ikinci devrede zor durumda kaldık. Yine de mücadele etmeye devam ettik ama maalesef olmadı, üzgünüz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.