Stoilov: “Turu Geçmeyi Hak Eden Taraf Bizdik”

Stoilov: “Turu Geçmeyi Hak Eden Taraf Bizdik”
Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, deplasmanda oynadıkları Konyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, "Rakibimizden çok daha fazla gol fırsatı yakaladık. Bugün aslında turu geçmeyi hak eden taraf bizdik" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde Göztepe deplasmanda Konyaspor’la mücadele etti. Ev sahibi takım Göztepe’yi uzatmalarda 2-1 mağlup etti. Göztepe kupadan elendi.

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Konyaspor karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

"Rakibimizden çok daha fazla gol fırsatı yakaladık. Bugün aslında turu geçmeyi hak eden taraf bizdik" diyen Stoilov şöyle devam etti: "Öncelikle turu geçtikleri için Konyaspor'u tebrik ediyorum. Bugün aslında kendi oyunumuzu oynamaya başladık. Maç boyunca birçok fırsat yakaladık ancak bunları gole çeviremedik. Golü attıktan sonra biraz sonuca takıldık ve istediğimiz şekilde oyunu sürdüremedik. Ardından Konyaspor 2 gol buldu. Bence, bugün daha özgüvenli olmalıydık ve bu konuda biraz eksik kaldık. Rakibimizden daha fazla fırsat yakaladık ve turu geçmeyi hak eden taraf bizdik."

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.