Süper’de Zirve Yarışı Nefes Kesiyor

Süper’de Zirve Yarışı Nefes Kesiyor
Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nda şampiyonluk yarışı nefes kesiyor. Lider Trabzonspor ve en yakın takipçisi Konyaspor, haftayı kayıpsız kapattı. 13 Şubat’ta oynanacak dev maç öncesinde nefesler tutulmuş durumunda

SPOR Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nda şampiyonluk yarışı nefes kesiyor. Lider Trabzonspor ve en yakın takipçisi Konyaspor, haftayı kayıpsız kapattı. 13 Şubat’ta oynanacak dev maç öncesinde nefesler tutulmuş durumunda. Spor Toto Süper Lig’de 24. hafta heyecanı yaşanırken, zirvede yer alan Trabzonspor ve ittifak Holding Konyaspor, maçlarını kazanarak haftayı kayıpsız tamamladı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz sahasında Giresunspor’u, lider Trabzonspor da Kasımpaşa’yı 1-0 mağlup etti. Bir maçı eksik olan Anadolu Kartalı 48 puanda yer alırken, Trabzonspor’un 57 puanı bulunuyor. İstanbul ekiplerinin kabus dolu bir sezon geçirdiği ligde şampiyonluk yarışında iki takım yalnız kaldı.

 

SON 8 karşılaşmada 7 galibiyet ile 21 puan toplayan Konyaspor, zirve yarışında iddialı bir konuma geldi. Ahmet Çalık Sezonu’nda tarihinin en iyi dönemini yaşayan yeşil-beyazlı temsilcimiz, önümüzdeki hafta Trabzonspor maçını kazanarak zirveye daha da yaklaşmak amacında. 13 Şubat Pazar günü oynanacak karşılaşma öncesinde nefesler tutulmuş durumda. Ligde iyi bir konumda olduklarını kaydeden Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, “Deplasmanda çok önemli bir maça çıkacağız güçlü bir rakibe karşı. Trabzon'da kendi futbolumuzu oynamaya gideceğiz. Sonuç ne olur gerçekten bilmiyorum. Ama takımımdan beklentim, bu karakterli oyuna devam etmeleri. İsimler üzerinden değil de sistem üzerinden gidiyoruz. Biz ligde iyi yerde tutunmaya devam etmek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.