‘Takım Niye Oynamıyor?’

‘Takım Niye Oynamıyor?’
Süper Lig’nin 22.haftasında evinde düşme hattındaki İstanbulspor’la oynadığı maçta yenilen Konyaspor, taraftarına kabuslar yaşatmaya devam ediyor. Taraftar maç içinde ve maç sonunda yönetimi istifaya davet ederek, “Bu durum sizin eseriniz, Fatih Başkan takım niye oynamıyor?’ tezahüratında bulundular.

Süper Lig’nin 22.haftasında evinde düşme hattındaki İstanbulspor’la oynadığı maçta yenilen Konyaspor, taraftarına kabuslar yaşatmaya devam ediyor. Taraftar maç içinde ve maç sonunda yönetimi istifaya davet ederek, “Bu durum sizin eseriniz, Fatih Başkan takım niye oynamıyor?’ tezahüratında bulundular.

Konyaspor Yönetiminin teknik direktör İlhan Palut’la yollarını aniden ayırması ve jet hızıyla Aleksandar Stanojevic’i getirmesinin ardından yeşil-beyazlılar kötü başlangıca bir türlü ‘dur’ diyemiyor.

Süper Lig’nin 22.haftasında evinde düşme hattındaki İstanbulspor’la oynadığı maçta yenilen Konyaspor, taraftarına kabuslar yaşatmaya devam ediyor.

Son 7 maçtır kazanamayan ve 27 puanla yerinde sayan Konya Temsilcisi, düşme hattındaki İstanbulspor’a umut olurken kendini adeta girdabın içine soktu.

Konyaspor’da Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic karşılaşmaya; Ibrahim Sehic, Guilherme Sitya, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Ahmet Oğuz (Dk.60 Cebrail Karayel), Bruno Paz (Dk.60 Oğulcan Ülgün), Soner Dikmen, Robert Muric (Dk.46 Domagoj Pavicic), Konrad Michalak Endri Çekiçi (Dk.74 Uche Ikpeazu) ve Mame Diouf ilk 11’ini çıkardı.

Mutlak galibiyet parolasıyla İstanbulspor karşısına çıkan yeşil-beyazlılar, ikinci yarıda Cebrail’in kendi kalesine attığı golle düşme hattındaki rakibine mağlup oldu ve düşme korkusunu derinden hissetmeye başladı. Ayrılıklar sonrasında kadrosunda güç kaybeden yeşil-beyazlı ekipte sakatlığı devam eden Muhammet Demir kadroda yer almadı. Soğuk bir havada oynanan maça taraftar ilgi göstermezken tribünler boş kaldı. Maçın ilk yarım saatinde iki takım da pozisyon bulamazken, çok pas hatası yaptı. Konyaspor 30’dan sonra rakip kaleye gitmeyi düşündü ve Bruno Paz, Çekiçi, Diouf ve Calvo ile net gol şansları yakaladı. Konuk takım da iki önemli fırsat yakaladı. İstanbulspor, Eze ve Lokilo ile gole yaklaştı. Mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı.

Teknik direktör Aleksandar Stanojevic, ikinci yarıda oyuna hamleler yaptı. Kadro kalitesi olarak sıkıntı yaşayan Anadolu Kartalı, istediği futbolu oynamadı. Konuk takım, 67’de 1-0 öne geçti. Ethemi'nin soldan ortasında araya girmek isteyen Cebrail Karayel, topu kendi ağlarına gönderdi. Konyaspor, yediği golün de etkisiyle özgüvenini kaybederken, hücumda varlık gösteremedi. Sarı-siyahlı ekip, oyunu yavaşlatırken skora yattı. Yeşil-beyazlılar, rakibine 1-0 mağlup olarak kötü gidişatına son veremedi ve 27 puanda kaldı. Üst üste 4. yenilgisini alan Anadolu Kartalı, 27 puanda kalarak ligden düşme korkusunu derinden hissetmeye başladı. Galibiyet hasretine bir türlü son veremeyen Konyaspor, iç sahada da kazanama serisini 8 maça çıkardı. Ayrıca, taraftarlar maç içinde ve maç sonunda yönetimi istifaya davet ederek, “Bu durum sizin eseriniz, Fatih Başkan takım niye oynamıyor?’ tezahüratında bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.