Teenage Hadebe: “Konyasporla Yeni Bir Mücadeleyi Sabırsızlıkla Bekliyorum”

Teenage Hadebe: “Konyasporla Yeni Bir Mücadeleyi Sabırsızlıkla Bekliyorum”
Konyaspor'un devre arasında kadrosuna kattığı Zimbabveli stoper Teenage Hadebe, “Türkiye Ligi'ne geri dönmek heyecan verici ve Konyaspor ile yeni bir mücadeleyi sabırsızlıkla bekliyorum ve bu mücadeleye hazırım” dedi.

Tümosan Konyaspor'un devre arasında kadrosuna kattığı Zimbabveli stoper Teenage Hadebe, “Türkiye Ligi'ne geri dönmek heyecan verici ve Konyaspor ile yeni bir mücadeleyi sabırsızlıkla bekliyorum ve bu mücadeleye hazırım” dedi.

Yeşil-beyazlı takımda forma giymek için heyecanlı olduğunu belirten Hadebe, “Türkiye Ligi'ne geri dönmek heyecan verici ve Konyaspor ile yeni bir mücadeleyi sabırsızlıkla bekliyorum ve bu mücadeleye hazırım. Asıl hedefim ve hedefim takımı küme düşmekten kurtarmak ve onların sezon sonunda Türkiye Süper Ligi'nde kalmalarına yardımcı olmak için üzerime düşeni yapacağıma eminim” dedi.

Sakatlık süreci hakkında da konuşan Hadebe, “Sakatlık nedeniyle uzun süredir hareketsizim ve Konyaspor'a katılmanın bana biraz oyun süresi kazanmamda ve tam maç kondisyonuma dönmemde yardımcı olacağını hissediyorum. Konyasporla imzaladığım kısa vadeli bir sözleşme bu sezon sonuna kadar sürecek ve bundan sonra geleceğim hakkında karar vereceğim” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.