Teknik Direktör Palut, Transferle İlgili Son Durumu Paylaştı

Teknik Direktör Palut, Transferle İlgili Son Durumu Paylaştı
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, transfer çalışmalarına ilişkin konuştu.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, transfer çalışmalarına ilişkin konuştu.

Tecrübeli teknik adam Palut, “İlk periyotta bazı eksiklerimiz vardı ama şu an birçok oyuncumuz form tuttu ve herkes iyi durumda. Ben transfer istemiyorum. Neden bu oyunculardan faydalanabilecekken kulübüme bu ekonomik şartlarda ekstra bir külfet getireyim” diye konuştu.

“Şu anda transfer çalışmamız yok”

Şu anda transfer çalışmalarının olmadığını dile getiren Palut, “Şu anda transfer çalışmamız yok. İlk periyotta bazı eksiklerimiz vardı ama şu an birçok oyuncumuz form tuttu ve herkes iyi durumda. İnşallah transfere ihtiyacımız olmaz” ifadelerini kullandı.

Transferde adı geçen Bryan Teixeira'yı tanımadığına değinen Palut, şunları kaydetti. “Ben transfer istemiyorum. Neden bu oyunculardan faydalanabilecekken kulübüme bu ekonomik şartlarda ekstra bir külfet getireyim. Aslında ilk durduğum yer burası. İnşallah transfere ihtiyacımız olmaz. Ama günün sonunda hala bazı noktaları çözemiyor isek, bazı özel mevkiler vardır ki o mevkileri ikinci pozisyonu olan oyuncularla dolduramazsınız direkt oranın oyuncusudur. Santrfor, 10 numara ya da kanat oyuncusu gibi. Burada yönetimle konuşup 'evet olmuyor bu oyunculara gerçekten ihtiyacımız var, buralara katkıda bulunmamız lazım' dersek ki inşallah tekrar demeyiz diyorum bir 10 numara ve bir kanat oyuncusu alabiliriz. İnşallah oyuncularım 'hocam sen bir 10 numara, bir kanat demiştin ama bak biz nasıl performans gösteriyoruz sen bu işten vazgeç' der. İnşallah bana bunu dedirtirler, ben bu konuda yanılmaya dünden razıyım.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.