Tolunay Kafkas, Konyaspor Maçını Değerlendirdi

Tolunay Kafkas, Konyaspor Maçını Değerlendirdi
Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Konyaspor maçına ilişkin, “Çok fazla topla oynayan, topa sahip olan ama etkinlik konusunda, üretkenlik konusunda az üreten bir Karagümrük var. Gol beklentisi biraz daha fazla olması lazım” dedi.

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Süper Lig’in 30.haftaında konuk ettikleri ve 1-1 berabere kaldıkları Konyaspor maçına ilişkin, “Çok fazla topla oynayan, topa sahip olan ama etkinlik konusunda, üretkenlik konusunda az üreten bir Karagümrük var. Gol beklentisi biraz daha fazla olması lazım” dedi.

VavaCars Fatih Karagümrük, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında konuk ettikleri Tümosan Konyaspor’la 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, iyi bir mücadele sergilediklerini söyledi.

Tolunay Kafkas sözlerini şöyle sürdürdü: “Oyunun geneline baktığımız zaman çok fazla topla oynayan, topa sahip olan ama etkinlik konusunda, üretkenlik konusunda az üreten bir Karagümrük var. 9 tane korner sayıca oldukça iyi. Gol beklentisi biraz daha fazla olması lazım. Bunun nedenlerinden bir tanesi de özellikle kenar oyuncularımızın savunma arkasına koşu yapmama özelliği var. Milli takım arasında eksik olan konuların üzerine gideceğiz. Pres konusu fena olmadı, daha iyi olabilir. Eksiklerimizin üzerine gidip, sonuna kadar mücadele edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.