Tongsir: “TSYD Anadolu’daki Şubeleriyle Birlikte Gücüne Güç Katıyor”

Tongsir: “TSYD Anadolu’daki Şubeleriyle Birlikte Gücüne Güç Katıyor”
TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, Konya Şubesi’ni ziyaretinde, Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin Anadolu’daki şubeleriyle birlikte gücüne güç kattığını söyledi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Başkanı Oğuz Tongsir, TSYD'nin Anadolu'daki şubeleriyle birlikte gücüne güç kattığını belirtti.

Genel Başkan Tongsir, A Milli Futbol Takımı maçı dolayısıyla geldiği Konya’da TSYD Şubesi’ni ziyaret ederek, yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

Tongsir, ziyaretinde, TSYD'nin Anadolu'daki şubeleriyle birlikte gücüne güç kattığını ifade ederek, "Bugün, Ankara, İzmir, Konya, Adana, Bursa, Trabzon, Antalya, Kayseri, Sivas, Eskişehir ve Samsun şubeleri ile spor alanında en iyi hizmeti sunmaya çalıyoruz. Konya Şube’miz de yeni yerine taşınması ile birlikte güzel hizmetler sunuyor” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez ise Genel Merkezin şubelerin her türlü ihtiyacında önemler gayretler gösterdiğini, Şube olarak her geçen gün daha da büyüyerek, üyelerine en iyi şekilde hizmet sunma gayreti içinde olduklarını söyledi.

Genel Başkan Tongsir’in ziyaretinde TSYD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Recep Çınar, TSYD Organizasyon Sorumlusu Birgül Pullukçu, TSYD Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Yenikaynak, Tolga Durmaz, Selahattin Akçakaya, Halil İbrahim Parlak, Burak Taşpınar ve Mürsel Çetin hazır bulundu.

 

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.