TSYD Konya 25. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

TSYD Konya 25. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı
Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesi kuruluşunun 25. yılını kutladı.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesi, kuruluşunun 25. yılını üyeleriyle birlikte kutladı.

Ekrem Çoşkun Etlekmek'te düzenlenen yemekli etkinliğe TSYD Genel Başkan Yardımcısı Recep Çınar, Konya Şube Başkanı Murat Dönmez, TSYD'nin Konya'daki ilk temsilciliğini yapan Nail Bülbül, yönetim kurulu ile şube üyeleri katıldı.

Düzenlenen 25. yıl kutlama programında konuşan TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez, 60 yıl önce kurulan TSYD'nin en eski şubelerinden olan Konya'nın da bu yıl 25. kuruluş yılını kutladığını anımsatarak, "Ülkemizdeki branş olarak kurulmuş en tecrübeli bir kurum olan TSYD'nin ülkemizde sporu sevdirmede önemli bir rolü bulunmaktadır. Sporcularımızın elde ettikleri başarıları gazete sayfalarında, televizyon ekranlarında en iyi şekilde duyurması ile yeni sporcuların yetişmesinde büyük payı vardır. Bugün ülke çapındaki 13 şubesi ve tüm illerdeki temsilcisiyle büyük bir aile olan TSYD Genel merkez ve Konya Şubesi olarak spora ve sporcuya olan katkılar ile yeni sporcuların yetişmesi noktasında tavizsiz olarak yoluna devam edecektir" dedi.

Programda, daha sonra TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez, şubeye desteklerinden dolayı Ekrem Çoşkun'a, TSYD Genel Başkan Yardımcısı Recep Çınar'da Konya'da ilk temsilcilik görevini üstlenen gazeteci Nail Bülbül'e Cumhuriyetimizin 100., TSYD'nin de kuruluşunun 60. yılı nedeniyle hazırlanan özel logolu fincan takımı hediye etti. Programda 25. yıl pastası kesildi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Programa TSYD Konya Şubesi üyelerinin büyük bölümü katıldı.

Galip Yenikaynak Kabri Başında Anıldı

18eyl-tsyd-kutlama-yemek2.jpg

Programın ilk bölümünde de TSYD Konya temsilciliği yapan ve 29 yıl önce vefat eden Galip Yenikaynak' da kabri başında da dua edilerek anıldı.

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.