TSYD Konya Büyükşehir İşbirliği Yapacak

TSYD Konya Büyükşehir İşbirliği Yapacak
Konya Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya sporunun gelişmesi noktasında işbirliği yapacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya sporunun gelişmesi noktasında işbirliği yapacak.

TSYD Genel Başkan Yardımcısı Recep Çınar ve Konya Şube Başkanı Murat Dönmez ile şube yöneticileri, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı Taş Bina’da ziyaret ederek, bir süre görüştü.

Ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunulurken, Konya sporunun gelişmesi noktasında işbirliği yapılmasına karar verildi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’nın sportif anlamda her geçen gün büyüdüğünü, yeni spor tesislerinin kazandırıldığını anımsatarak, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimizin sporda başarılı olabilmelerini sağlamak adına tüm ilçe belediyeleri olarak aralıksız olarak bu konuda çalışıyoruz” dedi.

Geçtiğimiz yıl hizmete sunulan ülkemizin ve Avrupa’nın en önemli Bisiklet Veledromu’nun daha aktif hale gelebilmesi için de çalışmalar yürüttüklerini anımsatan Altay, “Bir çok ülke bu Veledromdan yararlanmak istediklerini bize ilettiler. Arkadaşlarımız bu konuda temaslarını sürdürüyor” diye konuştu.

TSYD Genel Başkan Yardımcısı Recep Çınar ise, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin spora ve sporcuya büyük destek sağladığını, bugünkü gençlerin şanslı olduğunu anımsatarak, “Geleceğimizin sporcuların Konya’mızdan çıkacak olmasının mutluluğunu yaşayacağız” dedi.

TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez ise her geçen gün büyüyen ve gelişen Konya’nın sportif başarılar ve spor tesisleri konunda da önemli bir ivme kazandığı, yeni tesislerinde hem hizmete açıldığını bir çoğunun da temellerinin atıldığını belirterek, ”Gelecek adına, gençlerimiz ve çocuklarımız adına umut verici. Yapılan tesislerden daha çok Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonlarının yetişecek olması hepimizin haklı gururu olacaktır” ifadelerini kullandı.

Ziyarette, Recep Çınar ve Murat Dönmez, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a spora ve TSYD Konya Şubesine verdiği desteklerden dolayı Cumhuriyetimizin 100., TSYD’nin de kuruluşunun 60. yılı nedeniyle özel logolu olarak yaptırılan fincan takımı hediye etti.

Ziyarette TSYD Konya Şubesi yöneticileri, Tolga Durmaz, Kemal Soylu, Hüseyin Avni Uğur, Ferhat Türkoğlu da hazır bulundu.

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.