TSYD Konya’dan Meram Kaymakamına Ziyaret

TSYD Konya’dan Meram Kaymakamına Ziyaret
Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesi Yönetimi, Meram Kaymakamı Resul Çelik'i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Meram Kaymakamı Resul Çelik'i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyarette, TSYD Konya Şubesi hakkında bilgi veren başkan Murat Dönmez, seçkin bir basın kuruluşu olan TSYD'nin spor organizasyonlarında tek yetkili kuruluş olduğunu, bünyelerinde bulunan spor kulübü ile de Konya'da 350 sporcuyu barındırdıklarını söyledi.

Sporcuların başarılı bir grafik sergilediğini anımsatan Dönmez, son olarak Balkan Şampiyonası’nda altın madalya kazandıklarını anımsattı.

Meram Kaymakamı Resul Çelik de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gençlerin kötü alışkanlıklardan kurtulmaları için sporla tanışmalarını sağlamak adına kaymakamlık olarak her zaman TSYD ile işbirliğine hazır olduklarını bildirdi.

Kendisinin 18'li yaşlardan itibaren Konya'ya gelip gittiğini anımsatan Çelik "Ne mutlu bana ki; bu güzel şehirde, Mevlana'nın hoşgörüsünde kamu hizmeti yapmak nasip oldu. Hem İlçemizin hem de Konya'mızın daha iyi hizmetler alabilmesi için yorulmadan, gece gündüz demeden çalışmanın huzurunu yaşıyorum" diye konuştu.

Ziyarette, TSYD Konya Şubesi Asbaşkanı Mehmet Yenikaynak ve yönetim kurulu üyeleri Mürsel Çetin ve Halil İbrahim Parlak da hazır bulundu.

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.