TSYD Sporcusu Seyfi Atamer’den Balkan Şampiyonluğu

TSYD Sporcusu Seyfi Atamer’den Balkan Şampiyonluğu
İstanbul'da 2-3 Mart tarihlerinde gerçekleşen Balkan Masterlar Salon Şampiyonası’nda TSYD Konya Şubesi sporcularından Seyfi Atamer, şampiyon oldu.

İstanbul'da 2-3 Mart tarihlerinde gerçekleşen Balkan Masterlar Salon Şampiyonası’nda Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesi sporcularından Seyfi Atamer, Balkan şampiyonluğunu kazandı.  

Atamer, şampiyonanın ilk gününde yapılan 1500 metre yarışında Sloven ve Yunan rakiplerini geride bırakarak Balkan Şampiyonu oldu. İkinci gün gerçekleşen 3000 metre yarışına da katılan Seyfi Atamer, bu yarışta da 2. olarak gümüş madalya kazandı.

Elde ettiği başarıların ardından duygularını paylaşan TSYD'nin başarılı sporcusu Seyfi Atamer, yeni başarılara imza atmak için çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

Atamer, desteklerini her zaman yanında gördüğü Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz'e, TSYD Kulüp Başkanı Murat Dönmez’e, TSYD Genel merkez yönetim kurulu üyesi Recep Çınar'a ve yarışma sponsoru olan Türsan Otomativ yönetim kurulu başkanı İsa Akpınar'a teşekkür etti.

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.