TSYD’den Konyaspor yönetimine teşekkür

TSYD’den Konyaspor yönetimine teşekkür
Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk ve yönetimine, Konyalı spor yazarlarına esirgemedikleri destekten dolayı Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesi tarafından teşekkür edildi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesi, Konyalı spor yazarlarına desteğini esirgemeyen Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk ve yönetimine teşekkür etti.

Sezonun ilk deplasmanında Konyalı spor yazarlarının Antalya’daki maçı takip etmeleri için destek sağlayan Atiker Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk ve yönetimine Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesi’nden teşekkür mesajı geldi.

TSYD Konya Şubesi Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Başkan Murat Dönmez, mesajında şunları kaydetti:

“Konyaspor’un her yönden iyi temsil edilebilmesi ve özellikle deplasman maçlarına çok sayıda basın mensubunun gidebilmesi adına dernek olarak bir talepte bulunmuştuk. Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk, bu isteğimizi kulüp kaynakları dışından memnuniyetle karşılayacaklarını belirterek kabul etti ve Konya spor basınının Antalya’da görev yapması adına destekte bulundu. Kendisine ve yönetimine spor basınına verdiği destekten ötürü teşekkür ederiz. Konyaspor;  yönetim, teknik kadro, futbolcular, taraftar ve olmazsa olmaz basın kuruluşlarıyla başarıya ulaşacaktır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.