Türkiye Spor Yazarları Derneği’nde Genel Başkan Oğuz Tongsir Güven Tazeledi

Türkiye Spor Yazarları Derneği’nde Genel Başkan Oğuz Tongsir Güven Tazeledi
Türkiye Spor Yazarları Derneği Olağan Genel Kurulu’nda iki adayın yarıştığı seçimde mevcut başkan Oğuz Tongsir, üyelerin çoğunluğunun oyunu olarak yeniden başkan seçildi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Olağan Genel Kurulu’nda iki adayın yarıştığı seçimde mevcut başkan Oğuz Tongsir, üyelerin çoğunluğunun oyunu olarak yeniden başkan seçildi.

TSYD İstanbul Levent’te bulunan merkezinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Divan başkanlığına Esat Yılmaer seçilirken yardımcıları Yalçın Türk ve Namık Özbek oldu.

8mays-tsyd-secim8.jpg

Görev geldiği günden itibaren gerçekleştirdikleri faaliyet ve hizmetlerin slayt eşliğinde ‘nereden nereye’ başlığıyla özetle anlatan Tongsir, TSYD’nin yükselişinin devam edeceğini vurguladı.

Türkiye’nin en büyük basın kuruluşu olan TSYD’nin 1 numara olduğunu dile getiren Genel Başkan Tongir, yönetim kurulu başta olmak üzere Türkiye çapında bütün üyelerine teşekkür ederek, “Birlikte daha da büyüyeceğiz, güçleneceğiz” dedi.

8mays-tsyd-secim9.jpg

Genel Başkan Oğuz Tongsir, TSYD’nin kurulması aşamasında görev alan ve hayattaki son kurucusu Yalçın Toker’e nazarlık hediye etti.

Genel Kurulu’nda mevcut başkan Oğuz Tongsir, üyelerin yoğun katılım sağladığı kongrede 499 oyla yeniden başkan seçildi. Diğer aday İsmail Er ise 196 oy aldı.

Haber Kent olarak Türkiye Spor Yazarları Derneği’nde yeniden Genel Başkan seçilen Oğuz Tongsir’i tebrik eder, yeni dönemde de başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

(Fotoğraflar / Haber: Mürsel Çetin / Haber Kent)

8mays-tsyd-secim4.jpg

8mays-tsyd-secim2.jpg

8mays-tsyd-secim1.jpg

8mays-tsyd-secim5.jpg

8mays-tsyd-secim6.jpg

8mays-tsyd-secim3.jpg

Konya Delegeleri

8mays-tsyd-secim10.jpg

Genel Başkan Oğuz Tongsir’in yeni dönem Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: “Oğuz Tongsir, Nuri İmre, Recep Çınar, Adnan Poyraz, Murat Taşkın, Bülent Karadaş, Kemal Çağlayan, İlhan Öztat, Emin Demir, Mustafa Karagöl, Rafet Topçu, Hilmi Türkay, Ahmet Fisunoğlu, Aygün Özipek, Bahri Havadır.”

8mays-tsyd-secim7.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.