'Türkiye'nin Golü'yle Kazandı

'Türkiye'nin Golü'yle Kazandı
Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında sahasında İsviçre'nin Basel takımını 1-0 yendi.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında sahasında İsviçre'nin Basel takımını 1-0 yendi.

Maç öncesi Türkiye ve Suriye'de depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu.

Şenol Güneş Spor Kompleksi Akyazı Stadyumu'nda oynanan karşılaşma Trabzonspor’un 1-0 galibiyeti ile tamamlandı.

Trabzonspor’a galibiyeti getiren golü 65. dakikada Stryger Larsen kaydetti.

Trabzonsporlu futbolcular, golün ardından yedek kulübesinden aldıkları Türk bayraklı formayı açarak birliktelik mesajı verdiler. Golden sonra da taraftarlar, ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak, “Ne Mutlu Türk'üm diyene”, "Kırmızı-beyaz en büyük Türkiye" şeklinde tezahürat yaptılar.

Bordo-mavili kulüp, sosyal medya hesaplarından, Trabzonsporlu oyuncuların gol sonrası bayrak açtığı fotoğrafı "Türkiye'nin golü", maç sonunda da bütün takım taraftarlarının kenetlenmiş görselini, "Milyonlarca yaralı yüreğe ufacık bir tebessüm. Hep birlikte kazandık." ifadeleriyle kullandı.

Trabzonspor'un sosyal medyadaki paylaşımlarını diğer kulüpler de alıntı yaparak, "Hep birlikte kazandık" ifadesine yer verdiler.

Karşılaşmayı izleyen taraftarlar, Kahramanmaraş merkezli depremin yaşandığı illerin plaka kodunun olduğu dakikalarda hep bir ağızdan "buradayız" diye bağırdılar.

TFF ve Kulüp Başkanları Maçı Tribünde İzledi

Trabzonspor - Basel maçını, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun daveti üzerine Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetim kurulu üyelerinin yan sıra Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, Kasımpaşa Başkanı Mehmet Fatih Saraç, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya protokol tribününde karşılaşmayı takip etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.