Turnuvanın Şampiyonu Beyhekim

Turnuvanın Şampiyonu Beyhekim
Konya’da bulunan sağlık kuruluşları arasındaki birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak adına düzenlenen 2022 yılı halı saha futbol turnuvası oynanan final karşılamasıyla sona erdi.

Sağlık-Sen Konya Şube Başkanlığı tarafından Konya’da bulunan sağlık kuruluşları arasındaki birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak adına düzenlenen 2022 yılı halı saha futbol turnuvası oynanan final karşılamasıyla sona erdi.

Final maçında rakibi Numune Hastanesini 5-4 mağlup eden Beyhekim EAH turnuvanın birincisi oldu. 24 takım ve 288 sporcunun katılımı ile başlayan turnuva oynanan final maçı ile son buldu. Final maçı zorlu mücadeleye sahne oldu.

Rakibi Numune Hastanesini ilk yarı 3-0 mağlup durumda iken, maç sonunda rakibini 5-4 mağlup eden Beyhekim EAH turnuvanın birincisi olarak şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Final maçı sonrası kupa töreni düzenlendi ve şampiyon takımın oyuncularına hediyeleri Sağlık Sen Konya Şube Başkanı Dr. Ahmet Uzunay tarafından takdim edildi. Ayrıca turnuvanın en çok gol atan oyuncusuna, en az gol yine kalecisine ve en centilmen takımına plaketleri takdim edildi.

Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Dr. Ahmet Uzunay, “Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyacımızın olduğu bu günlerde bir şölene dönüşen turnuvamıza katkı sağlayan herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.