Uğur Demirok: “Anadolu’da böyle taraftar bulmak zor”

Uğur Demirok: “Anadolu’da böyle taraftar bulmak zor”
Konyaspor’un 2 yıllığına renklerine bağladığı Uğur Demirok: ““Konyaspor’un çok büyük ve güzel bir taraftar topluluğu var. Anadolu kulüpleri için belki böyle taraftar bulmak zor oluyor ama bunu stadıyla taraftarıyla şehriyle herkese gösterdiler. Milli Takım’a verdiği destekleri de herkes gördü zaten.”

Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren ve Konyaspor’la 2 yıllık sözleşme imzalayan savunma oyuncusu Uğur Demirok, hedefleri olan bir takıma geldiğini söyledi.

Konyaspor’u tercih etmesindeki en büyük etkeni “Hedeflerin olmasıydı” diye açıklayan Demirok, şunları kaydetti:

“Daha önce de Avrupa Ligi’nde oynamış, müzesinde kupalar bulunan bir takım Atiker Konyaspor. Belki geçtiğimiz sezon ligi hak etmediği bir yerde bitirdi ama önümüzdeki seneler tekrar Avrupa’yı hedefleyen bir takım olduğu için ben de buna katkı yapmaya geldim. İnşallah elimden gelenin en iyisini yaparım ve her iki taraf için de hayırlı olur.”

“ANADOLU’DA BÖYLE TARAFTAR BULMAK ZOR”

Konyaspor’un çok büyük ve güzel bir taraftar topluluğu olduğunu dile getiren Demirok, “Konyaspor’un çok büyük ve güzel bir taraftar topluluğu var. Anadolu kulüpleri için belki böyle taraftar bulmak zor oluyor ama bunu stadıyla taraftarıyla şehriyle herkese gösterdiler. Milli Takım’a verdiği destekleri de herkes gördü zaten. Takımımıza da şu anda en büyük destek taraftarımız. Taraftar olduğu sürece Konyaspor başarılı olmaya devam edecektir. Hep Avrupa yolunda ilerlemek ve ligi en üst seviyede bitirmek istiyoruz. Taraftarımız bizi her maç desteklesin, yanımızda olsunlar biz gerekeni sahada yaparız zaten.”

Uğur Demirok’un Atiker Konyaspor’da 15 numaralı formayı giyeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.