Ustaya Veda! Halit Kıvanç Ebediyete Uğurlandı

Ustaya Veda! Halit Kıvanç Ebediyete Uğurlandı
Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin (TSYD) kurucularından, duayen spor yazarı ve spiker Halit Kıvanç, son yolculuğuna uğurlandı.

Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin (TSYD) kurucularından, duayen spor yazarı ve spiker Halit Kıvanç (97) ebediyete uğurlandı.

Basının usta ismi Halit Kıvanç için Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Merkezi’nde tören düzenlendi.

TSYD Levent’te düzenlenen törene Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, milletvekilleri, gazeteciler ve Halit Kıvanç’ın yakınları katıldı. Törende TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, oğlu Ümit Kıvanç, Halit Kıvanç belgeselini hazırlayan Nebil Özgentürk, sunucu Metin Uca ve Bakan Kasapoğlu birer konuşma yaptı.

Daha sonra merhum Halit Kıvanç'ın cenazesi Zincirlikuyu Camisi'ne getirildi. Kıvanç, öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine merhum Halit Kıvanç’ın ailesi, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, spor, sanat ve siyaset dünyasından birçok isim ile sevenleri katıldı.

Haber Kent olarak bir kez daha merhum Halit Kıvanç’a Allah’tan rahmet dileriz, mekanı cennet olsun. Ailesinin, spor camiasının ve milletimizin başı sağolsun.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.