Vali Canbolat: “Şehrin önemli bir markası Konyaspor’un başarılı olma zarureti var”

Vali Canbolat: “Şehrin önemli bir markası Konyaspor’un başarılı olma zarureti var”
Vali Yakup Canbolat, “Konyaspor bu şehrin en önemli markalarından biri. Bu markanın başarılı olma zarureti var. O yüzden bütün Konya el ele verip takımımızı ve dolayısıyla şehrimizi layık olduğu yere taşımakla yükümlüyüz” diye konuştu.

Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk ve beraberinde ikinci başkan Selçuk Aksoy, başkan yardımcıları Celalettin Yılmaz ve Okay Tınkır, Konya Valisi Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Kulluk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Olağanüstü genel kurul sonrası Vali Canbolat’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Kulluk,Konyaspor’la ilgili son gelişmeler ve geleceğe yönelik projeler hakkında Vali Canbolat’ı bilgilendirdiler.

Konya şehrine ve halkına yakışır bir takım oluşturabilmek için yönetim kurulu olarak yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Başkan Hilmi Kulluk “Bu sezon bambaşka bir Atiker Konyaspor izlettirmek istiyoruz. Rıza Çalımbay hocamıza ve futbolcularımıza güveniyoruz. Geçtiğimiz sene yaşadığımız sıkıntıları bir kez daha yaşamamak için işi baştan sıkı tutuyoruz. İnşallah hepimiz için verimli ve yüzümüzü güldürecek bir dönem yaşayacağız. Bunun için elimizden gelen bütün gayreti sarf ediyoruz. Bugüne kadar verdiğiniz desteğin aynı şekilde sürmesini diliyoruz” dedi.

Vali Yakup Canbolat ise “Hayırlı olsun. Allah muvaffak etsin. Konyaspor bu şehrin en önemli markalarından biri. Bu markanın başarılı olma zarureti var. O yüzden bütün Konya el ele verip takımımızı ve dolayısıyla şehrimizi layık olduğu yere taşımakla yükümlüyüz. Bu vesileyle her zaman kulübümüzün yanındayız, destek vermeye hazırız. Umarım şehrimiz ve takımımız açısından güzel sezon geçiririz tekrar başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Başkan Hilmi Kulluk, Vali Canbolat’a üzerinde ismi yazılı forma, çiçek, stadyumun seramik maketi ve çeşitli hediyeler takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.