Yavru Kartal Eli Boş Döndü

Yavru Kartal Eli Boş Döndü
Yeşil-beyazlılar, Bursa deplasmanında Karacabey Belediyespor’a 4-1’lik skorla boyun eğerek Konya’ya puansız döndü. Temsilcimiz bu yenilgiyle 12 puanda kalırken, haftayı da onuncu basamakta tamamladı. Yavru Kartal cumartesi günü Şanlıurfaspor’u ağırlayacak

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele veren temsilcimiz Termal Karatay 1922 Konyaspor, ligin 10. hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Karacabey Belediyespor’a 4-1 mağlup oldu.

Yeşil-beyazlı ekibin tek golünü 79. dakikada Yağız Yasak kaydederken, ev sahibi ekibin gollerini ise 11, 42, 62 ve 70’de Ömer Yıldız attı. Zorlu ve çekişmeli geçen karşılaşmaya Yavru Kartal; Kadem, Fatih, Ahmet Önay, Adem Eren, Mustafa Apardı, Salim, Ali Karakaya, Hacı Ömer, Mehmet Ali, Can Demir ve Şener Kaya ilk 11’i ile sahaya çıktı. Mücadeleyi etkili başlayan Karacabey Belediye ilk yarıyı 2-0 önde tamamlarken, ikinci devrede 2 gol daha bularak sahadan 4-1 galip ayrıldı.

BU sonucun ardından 1922 Konyaspor 12 puanda kalırken, ev sahibi Karacabey Belediyespor ise puanını 10’a çıkarttı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz ligin 11. haftasında cumartesi günü taraftarı önünde Şanlıurfaspor’u konuk edecek.

Yavru Kartal bu maçın hazırlıklarına yarın başlayacak. Öte yandan grupta 10. hafta sonunda Pendikspor 19 puanla liderliğini korurken, Amed Sportif Faaliyetler ise 2 puan farkla zirveyi takip ediyor. Grubun düşme hattını ise Eskişehirspor, Erzincanspor ve Tarsus İdmanyurdu ekipleri oluşturuyor. 10. hafta maçlarında fileler ise 18 kez havalanırken, Uşakspor-Pendikspor maçında gol sesi çıkmadı. 6 karşılaşmayı ev sahibi takımlar kazanırken, Kırşehir’den 3 puanla dönen Akhisarspor deplasmanda kazanan tek takım oldu. Bir maç ise beraberlikle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.