Yavru Kartal Puanı Kurtardı

Yavru Kartal Puanı Kurtardı
TFF 3.Lig 1.Grup’ta oynadığı son 2 maçını kazanarak çıkışa geçen 1922 Konyaspor, sahasında karşılaştığı Çatalcaspor ile berabere kalarak, galibiyet serisini sürdüremedi. İlk yarıyı 2-0 mağlup kapatan Yavru Kartal, ikinci yarıda H. Mert Uyanıker’in attığı gollerle 1 puanını kurtardı

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor, evinde İstanbul ekibi Çatalcaspor engeline takıldı. Ligde oynadığı son 2 maçı kazanarak çıkışa geçen ve düşme hattından uzaklaşan yeşil-beyazlılar, kendisinden 2 puan alt sırada bulunan Çatalcaspor ile 2-2 berabere kalarak galibiyet serisini devam ettiremedi ancak yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı. 1922 Konyaspor, ilk yarıyı 2-0 mağlup kapatmasına karşın, ikinci devrede rakibinin 10 kişi kalmasını da iyi değerlendirerek skoru 2-2’ye getirdi ve 1 puanı kurtardı.

Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya Yavru Kartal; Ramazan Haklı, Gökberk Efe, Burak Özsoy, H. Mert Uyanıker, Fatih Mankır, Furkan Birdal, Cihat Aktaş, H. Aybars Tüfekçi, M. Enes Doğan, Seyit Mehmet Söğüt ve Furkan Cinkaya 11’i ile başladı.

Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanan ve az sayıda taraftarın izlediği mücadeleye tutuk başlayan 1922 Konyaspor, henüz 5. dakikada Selahattin’in golüyle 1-0 mağlup duruma düştü. Yeşil-beyazlılar, bu golün şokunu üzerinden atamadan 21’de bu kez F. Orak’ın golüyle skorun 2-0’a gelmesine engel olamadı. İlk yarıda tutuk gözüken 1922 Konyaspor, ilk 45’de istediği golü bulamazken, Çatalcaspor’da ise Emre Aydın 40 ve 41’de gördüğü sarı kartlarla oyun dışı kaldı. 1922 Konyaspor, rakibinin 10 kişi kalmasının da verdiği moralle ikinci devrede daha istekli ve atak futbol sergiledi. Nitekim, temsilcimiz 48’de H. Mert Uyanıker’in golüyle skoru 2-1’e getirdi. Gol sonrası baskısını artıran Yavru Kartal’da, Mert Uyanıker bir kez daha sahneye çıkarak takımına beraberliği getiren golü attı: 2-2. Maçın kalan bölümünde 3 puan için yüklenen 1922 Konyaspor, başka gol bulamadı ve 90 dakika 2-2 sona erdi. Yeşil-beyazlı temsilcimiz bu sonuçla puanını 29’a, Çatalcaspor ise 27’ye yükseltti. 1922 Konyaspor, 26. hafta maçında 2 Nisan Pazar günü deplasmanda lig üçüncüsü 52 Orduspor ile karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.