Yazğılı: “Galibiyet Alıp Tekrardan Üst Sıralara Çıkmak İstiyoruz”

Yazğılı: “Galibiyet Alıp Tekrardan Üst Sıralara Çıkmak İstiyoruz”
Konyaspor'un futbolcusu Uğurcan Yazğılı: “Alt sıralardan bir an önce çıkmak istiyoruz çünkü bize yakışmıyor, bunun farkındayız. Şimdi önümüzdeki hafta içerde Ankaragücü var. Taraftarımızla birlikte galibiyet alıp tekrardan üst sıralara çıkmak istiyoruz"

Konyaspor'un bu sezon joker oyuncusu olan ve farklı mevkilerde forma giyen Uğurcan Yazğılı, “Alt sıralardan bir an önce çıkmak istiyoruz çünkü bize yakışmıyor, bunun farkındayız. Son zamanlarda performansımızı arttırmaya çalışıyoruz ve arttırdığımızın da farkındayız. Şimdi önümüzdeki hafta içerde Ankaragücü var. Taraftarımızla birlikte galibiyet alıp tekrardan üst sıralara çıkmak istiyoruz" dedi.

Tümosan Konyaspor'un bu sezon joker oyuncusu olan ve farklı mevkilerde forma giyen Uğurcan Yazğılı, takım olarak olumlu bir gidişatları olduğunu söyledi.

Uğurcan Yazğılı, Çaykur Rizespor maçına ilişkin, “İki takım da çok iyi mücadele etti. Hava şartları ve sahanın durumu kötüydü. Bu da bizim olumsuz etkiledi ama iki takım da elinden gelen her şeyi yaptı. İki takım da kazanmak için fırsatlar yakaladı. Bizim birkaç tane daha net pozisyonumuz var. Gol atıp kazanarak Rize’den ayrılmak istiyorduk. Alt sıralardan bir an önce çıkmak istiyoruz çünkü bize yakışmıyor, bunun farkındayız. Son zamanlarda performansımızı arttırmaya çalışıyoruz ve arttırdığımızın da farkındayız. Şimdi önümüzdeki hafta içerde Ankaragücü var. Taraftarımızla birlikte galibiyet alıp tekrardan üst sıralara çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.