Yılmaz Vural: “Değil Konyaspor, Real Madrid gelse yine kazanmamız lazım”

Yılmaz Vural: “Değil Konyaspor, Real Madrid gelse yine kazanmamız lazım”
Erzurumspor’un yeni Teknik Direktörü Yılmaz Vural, hafta sonu evinde konuk edecekleri Konyaspor maçına ilişkin, sahaya mutlak 3 puan ile çıkacaklarını söyledi. "Değil Konyaspor, Real Madrid gelse yine de kazanmalıyız” diyen Vural, son 10 maçta 30 puan hedeflediklerini belirtti.

Erzurumspor’un yeni Teknik Direktörü Yılmaz Vural, hafta sonu evinde konuk edecekleri Konyaspor maçına ilişkin, sahaya mutlak 3 puan ile çıkacaklarını söyledi.

"Değil Konyaspor, Real Madrid gelse yine de kazanmalıyız” diyen Vural, son 10 maçta 30 puan hedeflediklerini belirtti.

 

“Real Madrid gelse kazanmamız lazım”

 

Hafta sonu ‘değil Konyaspor Real Madrid bile gelse’ hedeflerinin 3 puan olduğunu kaydeden Vural, “Konyaspor değil Real Madrid gelse yenmemiz lazım kim gelirse gelsin. Türkiye’de rakiplerin güç olarak hiç birinin diğerlerinden farkı yok, Ankaragücü Galatasaray’ı yeniyor peşine Gençlerbirliği Fenerbahçe’yi yenebiliyor. Sonuç olarak sonuncunun birinciyi yendiği bir lig oynanıyor. Her rakip ciddi. Bir ekip 30 puanlarda düşmeye oynuyor bir sürüsü ise 40’lı puanlarda oynuyor. Boşta takım yok gibi. 40’larda olanlar rahatlar. Onların hedefi maç kazanıp para kazanmak olur. Biz de 27 puanla bir takımız bizim altımıza almamız gereken takımlar 30 puanlarda ki takımlar. Bizim dezavantajımız son maçımızın bay olması. Yani herkes söylüyorum son maçta berabere kalan takımlar ligde kalırsa onlar berabere kalır biz sadece bakarız yapacak bir şey olmaz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.